Servidor i mules  Top

 • Avui divendres des les 10 del mati fins que acabi tenim les mules d'alta velocitat fora de línia, la raó es aprofitar a fer unes actualitzacions, augmentar l'espai, polir alguns serveis interns per la gent que puja material, i millorar la comunicació entre els servidors, penso que en poques hores tindrem altra vegada en línia les mules.

  Salut !
 • Fins ara no tenim els nous..."gadgets" instal.lats i funcionant, a partir d'aquestos moments anirem ficant en marxa de forma suau les mules,(una darrere d'altra), espero que d'aquí a la nit tot serà ja funcionant com abans.

  Bones i millors descarregues !!
 • 29/04 serà el dia D, no tingueu por, no envairem a ningú, aquest dia es ficaran en marxa les mules 2.0.
  Perquè 2.0 ?, perquè ja son mules mes oficials darrere ja tenim el treball de programació oficial, amb correccions a llocs que ni gosava entrar, de fet es la primera versió oficial de la mula server 1.0.
  També seran 2.0 per el seu ample de banda multiplicat per 10, espai de disc dur multiplicat per... 12, a mes en casos puntuals podrem ignorar el sistema de crèdits en certs llançaments facilitant que fins i tot els mes "xucladors" puguin descarregar. També es podrà de forma nativa afavorir tags o eliminar usuaris individual o col·lectivament, al mateix temps es prima l'enviament de forma comprimida aixi cada 10 MB seran en realitat uns 14 MB amb un increment de velocitat del 40%.
  Al mateix temps aquestes mules podran fer servir espais de disc dur atípics, els usuaris podran (si volen) compartir els seus discs durs amb el servidor i augmentar el seu espai, també seran mes intel·ligents perquè per fi podran treballar de forma conjunta totalment, a mes els noms dels servidors seran gràfics i per fi podrem ficar la senyera (oi Axis?) . A mes d'un primer mod client que de forma automàtica es descarrega les novetats, es fica d'acord amb els servidors, i amb altres usuaris que es baixin el mateix arxiu, a mes a mes d'un buscador integrat per els clients registrats.
  Be, fins aquí un petit avançament de les seves possibilitats, d'altres de moment queden en secret fins a la seva finalització, com per exemple un nou sistema descentralitzat de xarxa, i mes cosetes....

  Ja se que portem una mica de retard, però.... ja se sap, lo bo es fa esperar i la feina ha sigut.... enorme.

  Salut !

  PD el 29/04 serà el dia que iniciarem la implementació  editat per: enricb, 16/Abril/2010 - 12:10
 • tot aixo esta molt be,pero cony,a veure si em deixeu algun usuari "viu" de la peli paranormal activity per mi,que entre els teus superburrus i els de totsrucs a la que vull enviar-li un parell de chunks ja el te complert icon_lol  editat per: axis, 16/Abril/2010 - 12:51
 • Quan el meu bestiar es fica, es fica !, res de punyetes mecanitzades contaminants (tractors), a mes ja ho dona la raça son rucs del país i a mes de ponent !

  Salut !
 • 2 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

Programació


Altres webs d'enllaços