descàrregues directes  Top

 • Si bé abans totes les descàrregues les feia amb l'e-mule, últimament ho faig a partir de descàrregues directes, com la versió de la flauta dels sis barrufets i és molt més ràpid i pràctic. S'ha pensat en donar també aquesta opció per a les películes /series del ruc?

  moltes gràcies
 • tafaner

  Si bé abans totes les descàrregues les feia amb l'e-mule, últimament ho faig a partir de descàrregues directes, com la versió de la flauta dels sis barrufets i és molt més ràpid i pràctic. S'ha pensat en donar també aquesta opció per a les películes /series del ruc?

  moltes gràcies


  Mes rapit encara que amb les mules que tenim ?????, ni MU pot donar mes ample de banda, i menys encara d'aquí unes setmanes que multiplicarem l'ample de banda x10 i les mules x5.
  Les descarregues directes per MegaUpload son com a mínim arriscades ja que allí existeix un guany econòmic (nomes cal mirar la web http://www.megaupload.com/?c=rewards), cert que no gaire però real i per tant punible legalment, personalment no m'arrisco, ja freguem massa el limit.....
  Això no exclou qui vulgui fer-ho així i pengi els enllaços, però en principi (per part meva) estic en contra, a mes comparant la descarrega (sense premium) d'un arxiu de mes o menys 1 Gb per MU i per les nostres mules...... encara tenim mes velocitat.
  Com sempre a lliure elecció de cada un.

  Salut i bon any, que per reis igual ens porten ja el nou servidor !!!
 • A dia d'avui les Descarregues directes son cada cop més populars, per exemple, fins fa poc a mecanoscrit les repudiaven i ara en son els defensors per excel·lència, a animelliure fa molt temps que les utilitzen i hi han llocs que només son de descarrega directe, però...

  PERSONALMENT, és una cosa que a curt i mitja termini jo no penso utilitzar (i a llarg ja ni ho esmento!!), hi han com en tot factors a favor i en contra que ara no venen al cas..., dons la meva negativa a emprar aquest sistema és per principis, quid pro quo (reciprocitat)

  També hi ha el fet que la majoria del que faig jo és per a un "públic" minoritari i que amb les mules del enricb els temps de descarrega son molt raonables, finalment al cap i a la fi, no hem queda sinó la sensació que les DD és anar contra l'opció de compartir (i ja de per si és comparteix poc en general amb l'emule...), és la facilitat i jo, modestament, penso que si algú vol alguna cosa... que ho sui!! si tanta facilitat vols et passes per la botiga, la biblioteca o li demanes a un company!!

  Demanem la lluna i a sobre la volem amb un llaçet!!

  Aquesta comunitat, en concret, no s'ha creat per aquests maniobres i encara que el paràgraf superior pot semblar molt dur, no és cap critica als qui ho utilitzen, les DD son un mitja més i per segons quin tipus de material l'opció recomanable, però repeteixo a nivell particular i per el material que publico, no les trobo adequades

  P.D.
  Bon any nou a tothom (utilitzin o no les DD) icon_biggrin
 • bien. pero si cada vez hay menos material como la musica, que fem? Desde el Pais Valencia
 • polop

  bien. pero si cada vez hay menos material como la musica, que fem? Desde el Pais Valencia


  La DD és com el seu nom indica una descarrega directe, al moment, el que triga a baixar-se i cap a la següent !! si la majoria no comparteix aquest material en la mula... la majoria només comparteix mentre està en trànsit!! els que utilitzen la DD compartiran??
 • polop

  bien. pero si cada vez hay menos material como la musica, que fem? Desde el Pais Valencia


  Des de aquí i gracies a l'usuari musicaenvalencia pots disposar de bastant material de les teves terres, no tot es veritat, però dona-li temps, i si tu tens material per pujar que no tinguem amb molt de gust et donem un espai per fer-ho.
  Entrant en filosofies, si algú descarrega i no comparteix, aquell que després busca, on el troba??, ara per ara el lloc de busqueda de material es la mula, de l'altra manera tens que sapiguer quina web ofereix el material, entrar trobar l'enllaç, si no tens un accés de pagament, esperar, aguantar publicitat, donar ingressos a d'altres que tant si els fa el que facis, i després descarregar. Amb la mula es mes lent, però pots trobar material , be, sempre que algú es preocupi de compartir, es clar....

  Salut !
 • dcine,
 • thorj69
 • i
 • 14 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

Programació


Altres webs d'enllaços