Vintage (2024) [Sèrie]  Top

 • El Paco (Abel Folk) és director comercial dels coneguts cellers de caves i vins «Mató i Pou». La seva vida professional està plena de festes i saraus. Qualsevol, a la seva edat, ja estaria de tornada de tot, però ell no és conscient ni de la seva edat ni de moltes altres coses a la vida. El Genís (Lluís Villanueva) és un psicòleg new-age que ja ha publicat algun llibre d'autoajuda amb certa repercussió. Això li ha permès poder col·laborar en algun mitjà de comunicació i li ha donant una pàtina mediàtica de perfil baix. D'altra banda, manté una consulta que li reporta els ingressos per poder viure amb comoditat i fer un raconet, tot pensant en una jubilació tranquil·la.

  Però la vida no sempre va com ens esperem. El Paco s'estimba amb el cotxe després de beure en excés i pensar que encara pot lligar amb una noia jove. El Genís s'adona que tots els seus estalvis se'ls ha endut un estafador que la seva dona ha conegut a Tinder.

  Un viatge cap a la maduresa d'una estranya parella d'amics que comencen a descobrir que el seu món s'acaba, i el temps de passar-ho bé, també. Un retrat, en clau d'humor, de les masculinitats tòxiques.

  Idioma versió original: català
  Direcció: David Martín Porras, Elia Urquiza
  Guió: Juan Cruz, Rafel Barceló, Júlia Cot, Enric Pardo
  Producció: Brutal Media, TV3. 2024
  Durada: 40 minuts
  Fotografia: José Luis Pulido
  Música: Tomás Peire

  Intèrprets: Abel Folk, LLuís Villanueva, Carme Pla, Diana Gómez, Tony Almagro, Silvia Marso, Albert Pla, Francesc Colomer, Llum Barrera, Antonio Molero, David Bages, Anna Maria Perelló, Toni Reguerio, Dafnis Balduz, Pep Sais, Victoria Camps, Diego Villuendas, Jose Lifante.

  VINTAGE

  [Vídeo]
  Resolució: 1280x640
  Còdec: MPEG4 ISO advanced
  BitRate: 2000 Kbps

  [Àudio]
  Còdec: (Dolby(TM)) AC3
  Nombre de canals : 2
  BitRate: 160 Kbps

  Més informació
 • Nom del fitxer: Vintage 1x01 Episodi 1 [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

  VINTAGE 1x01 EPISODI 1

  Sinopsi:
  El Paco, per seduir la Xusa, molt més jove que ell, acaba drogant-se i tenint un ensurt amb el cotxe. El Genís també rep un cop, però és emocional: un estafador ha tingut un afer amb la Pie, la seva dona, i els ha deixat en una situació molt compromesa. Com que el jutge li retira el carnet a en Paco i el fa anar a teràpia, i en Genís necessita tants diners com pugui guanyar, els dos amics decideixen ajudar-se mútuament.

  Nom del fitxer: Vintage 1x02 Episodi 2 [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

  VINTAGE 1x02 EPISODI 2

  Sinopsi:
  El Paco i el Genís reben una carta de l'ICO per fer-se una prova del càncer de còlon. La resposta dels dos amics no pot ser més diferent. D'altra banda, el Paco segueix convençut que encara té opcions de lligar-se la Xusa. Al mateix temps, la Pie comença a buscar pis per separar-se d'en Genís, tot i que la situació econòmica en què es troben ho posa ben difícil.

  Pàgina de descarrega
 • Nom del fitxer: Vintage 1x03 Capítol 3 [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

  VINTAGE 1x03 EPISODI 3

  Sinopsi:
  La Norma, la filla d'en Paco, torna amb la seva família a Barcelona i s'instal·la una temporada a casa d'ell, i això fa esclatar tot de conflictes, especialment sobre la criança d'en Gunnar, el net d'en Paco. D'altra banda, en Genís, que continua tenint molts problemes econòmics, ajuda el seu fill Teo a trobar feina d'una vegada.

  Nom del fitxer: Vintage 1x04 Capítol 4 [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

  VINTAGE 1x04 EPISODI 4

  Sinopsi:
  La situació entre en Genís i la Pie és insostenible. Per poder fer front a les despeses del divorci, en Genís es veurà obligat a acceptar una oferta de feina que entra en conflicte amb els seus principis. Mentrestant, en Paco vol menjar-se un bon caldo, però descobreix que els restaurants de la ciutat que li agradaven han tancat. Això i una nova trobada amb la Xusa farà que es comenci a plantejar si els temps estan canviant.

  Pàgina de descarrega
 • 328 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

ProgramacióAltres webs d'enllaços