La flauta dels sis barrufets  Top

Ves a la pàg: 1 - 2 [+1]

 • Aquí us deixo la pel·lícula amb el DVDrip del vídeo original i l'àudio en català sincronitzats. Cal dir que, com que existeixen talls en la versió catalana que corre per internet, he hagut d'afegir so de la BSO en català i de l'àudio original en francès (alguns segons).

  Espero que us agradi, m'ha costat un munt. Està dividida en 9 trossos:

  http://www.mega…om/?d=67ITYBSE
  http://www.mega…om/?d=VTQNAKWE
  http://www.mega…om/?d=WMM43HI8
  http://www.mega…om/?d=W7ROCM9O
  http://www.mega…om/?d=M9AJ2MNT
  http://www.mega…om/?d=2LHMIKYL
  http://www.mega…om/?d=AA7IGJGD
  http://www.mega…om/?d=VVRS9BRZ
  http://www.mega…om/?d=0VULH7W1  editat per: martialix, 29/Desembre/2009 - 14:28
 • moltes gràcies per haver penjat aquesta película !!!!! la vaig veure fa un mmmmuuuuunnnt de temps a la filmoteca de catalunya quan escara era a prop de la catedral de barcelona i sempre havia volgut que els meus fills també la veiessin !!!!! per tant moltes moltes gràcies.

  Solament una qüestio. He intentat veure-la a la TV i em surt solament una franja a dalt de la pantalla. A l'ordinador, en canvi, es veu perfecte.
 • Perdona el retard de la resposta, problemes informàtics... A mi a la TV se'm veu bé. Això serà cosa del reproductor, el DIVX del vídeo no deu ser compatible amb el teu reproductor. Prova de formatar el vídeo un altre cop amb un còdec diferent, XVID, per exemple.

  Ja em diràs què tal.
 • Martialix, abans que res, moltes gràcies!
  Ho estic baixant pacientment, encara no puc dir què em sembla.
  Fa mesos que birraspiratror i jo estem parlant i treballant en aquesta peli, mesclant el destrossat àudio català amb la imatge del DVD francès. Més o menys ja tenim la meitat.
  Nosaltres tenim l'audio provinent de dues copies en català i també la banda sonora del disc català. La qualitat pot ser molt bona però hi ha molta feina de sincronització.
  Em sorprèn que no hagis vist enlloc els missatges on parlàvem d'aquest muntatge, ni hagis dit res. Fent una simple recerca de "la flauta dels barrufets" al Google apareix la nostra crida a fer el muntatge. Haguéssim pogut unir esforços i hagués guanyat en qualitat, home !  editat per: barrufet3, 07/Gener/2010 - 17:15
 • Barrufet3, em disculpo, tens tota la raó del món.

  Potser fa un parell de mesos que vaig baixar la versió catalana de la pel·lícula penjada per en Puhig i abans, bastant temps enrere, ja havia vist converses d'en Birraspiratror i tu parlant del tema del muntatge. Em vaig animar i vaig començar a fer el muntatge, però no en vaig dir res perquè no pensava que me'n sortís (de fet, és un treball normalet, no en tinc ni idea de programes d'imatge i so ni d'informàtica) i tampoc no hagués pensat mai que ho acabés penjant a internet.

  Un cop ja ho vaig tenir fet vaig pensar en penjar-ho però tampoc no sabia com fer-ho, vaig trigar una mica, la veritat... Després vaig intentar trobar els vostres posts perquè no recordava els vostres noms i explicar-vos-ho i sempre que intentava entrar als posts El Ruc Català em deia que aquell post ja no existia. Ara ho acabo de provar i sí que hi entra, té nassos la cosa!

  Bé, no em faria res unir esforços per fer un treball de més qualitat, m'ofereixo amb molt de gust, a més, tinc tot el temps del món, estic a l'atur...

  Salutacions
 • Collons, martialix, perfecte, doncs ! (perfecte que tinguis temps, no pas que estiguis a l'atur...)
  Ho parlo amb el birraspiratror, que el pobre està trastocat sincronitzant trossos, i et diem alguna cosa ben aviat!
  gràcies
 • Sento llegir això martialix, si vols fer muntatges tens la porta oberta per al que vulguis, fins i tot et podem donar un espai d'ftp per pujar els teus treballs i fer llançament amb les mules.
  Qualsevol cosa envia un privat.

  Salut i que duri poc la mala ratxa !!!
 • Moltes gràcies, enricb. Això espero, que duri poc l'atur!!!

  Barrufet3, ja m'avisareu doncs. Fins aviat
 • Hola a tots.
  Estic baixant els arxius que va pennjar en Martialix.
  Ho miro i després comento el tema.
  Jo ara estic a una mica més de la meitat de la peli. A mi també em costa moltíssim, però poc a poc i amb la grandíiisima ajuda de'n barrufet3 ho estem acabant.
  Jo no tinc masa temps, però de mica en mica s'omple la pica.
 • Hola Martialix:
  He mirat la peli i et queda molt i molt be. La sincronització em sembla molt bona.
  Pel que fa als trossos d'audio que tens en francès aquí et paso els dos links dels audios amb els que treballavem i que em va pasar en barrufet3. Be, en barrufet3 em va pasar els audios, els videos, cançons, fotos, etc. Aquest tio és un crack trobant coses d'aquestes.
  El primer link diria que és el mateix que tens tu, però el segon és un audio amb menys qualitat però està practicament sense cap tall. Crec que quedaria millor els trossos aquests en català amb poca qualitat que en francès amb molta qualitat.
  Be espero que et serveixi i que puguis acabarla. Jo portava ja més de mitja peli arreglada, però noi te m'has avançat, i content que estic, m'he estalviat tota una feinada.
  Estic esperant com un boig a veure el link penjat a la web.
  I ara que està acabat a veure si amb en barrufet3 fem un dvd amb extres. Ell te material molt interesant.

  http://rapidshare.com/files/333214047/audio_catal___1.mp3.html
  http://rapidshare.com/files/333799410/audio_catal___2.mp3.html
 • De seguida m'hi poso, Birraspiratror, aquesta setmana ho acabo, espero...

  Per cert, Barrufet3, el vídeo que tens tu és de més qualitat que el meu? Perquè si és així millor que ho munti amb el teu vídeo, no? Si és el mateix res.
 • Això s'anima !!
  El video que tinc jo és el DVD original comprat a Brussel·les fa un any. Mai havia sortit la peli en DVD i per fi es van dignar a restaurar-la, remasteritzar-la i a treure-la en DVD aprofitant que era el 50è aniversari dels barrufets.
  Si vols quedem un dia i et passo una còpia, cap problema.
  Ara mateix tinc el dubte de quin dels vostres àudios té millor qualitat. Si us plau, un cop baixats els que ha pujat birraspiratror, compara la qualitat a veure quin és millor, si el teu o el seu. Si fos millor el seu potser podries fer un mix amb el seu àudio i el teu. No sé, això ja ho veuràs tu.
  [mode rotllo on]
  tenint en compte que el doblatge en català és del 1980 i que el "tripartit" Cavall Fort/Drac Màgic/Rialles ja no treballen plegats dubto molt que algun dia sigui possible aconseguir d'ells l'àudio en català per a un possible DVD que s'edités a l'estat o a Catalunya. Si s'arribés a editar segur que només tindria la cutre versió espanyola i com sempre curiosament "s'oblidarien" de la versió catalana, com tants i tants DVD's. Per tant poso la mà al foc que mai tindrem DVD en català d'aquesta peli. Així doncs seria molt interessant que si ara es fa aquesta feinada sigui per a tenir el DVD "definitiu" en català.
  Si us sembla podríem fer el DVD per a nosaltres tres, i aquí hi penjaríem el Divx corresponent per a tothom amb la màxima qualitat possible.
  Si fos possible posar-hi extres pensa que també tinc el LP en català passat a CD i multitud de merchandising (dossier de premsa, retalls de diari, comics, posters, tot en català).
  [mode rotllo off]
  Així doncs, tu diràs. De moment et passo el meu mail:
  barrufets@gmail.com  editat per: barrufet3, 14/Gener/2010 - 23:32
 • Si voleu un espai ftp per pujar/baixar coses d'aquest muntatge entre tots valtros, cap problema, el puc habilitar per aquesta tarde, a mes així podreu pujar el material quant sigui acabat.

  Salut !
 • Com va el tema, Martialix????

Ves a la pàg: 1 - 2 [+1]

 • debordista,
 • sans_doria
 • i
 • 4 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

Programació
Altres webs d'enllaços