[Teatre] L'èxit de la temporada - El Terrat (2021)  Top

 • Nom del fitxer: Teatre - L'èxit de la temporada - El Terrat (2021) [WEB-Rip 720p català per a rucatala.org] per Borinot.mkv

  Mida del fitxer: 1,53 GB

  [Pel·lícula]
  Vàlid: Sí [Matroska]
  Duració: 01:39:35
  Pel·lícula completa: Sí

  [Vídeo]
  Resolució: 1280x720
  Còdec: MPEG4 ISO advanced
  MPS : 25,00
  BitRate: 2000 Kbps

  [Àudio]
  Còdec: (Dolby(TM)) AC3
  Nombre de canals : 2
  Velocitat de mostra: 48000 Hz
  BitRate: 192 Kbps

  L'ÈXIT DE LA TEMPORADA (Teatre)

  Una producció d'El Terrat
  Direcció i dramatúrgia: Enric Cambray i Israel Solà.

  Repartiment: Sílvia Abril, David Fernández, Fermí Fernández, Oriol Grau, Mònica Macfer, Mònica Pérez, Jordi Ríos i Alba Florejachs

  Sis amics que triomfen com a còmics a programes de ràdio i televisió decideixen unir-se per tirar endavant l'espectacle teatral 'Romeu i Julieta' i així poder reivindicar-se com a intèrprets més enllà dels llocs comuns en què sembla que els encasellen. Un incident fortuït fa que l'espectacle no es pugui arribar a estrenar.

  Vint anys després, aquests sis amics es retroben per intentar fer realitat l'espectacle que no van fer en el passat. El món ha canviat, ells han canviat, les seves relacions, els seus cossos, el seu talent, els seus objectius vitals, la seva visió del teatre, les seves fòbies... Tot ha canviat.

  Un espectacle a cavall entre la realitat i la ficció en què Sílvia Abril, David Fernández, Fermí Fernández, Oriol Grau, Mònica Pérez i Jordi Ríos es retroben per servir una comèdia hilarant que reflexiona sobre l'amistat, el pas del temps, el triomf, la satisfacció vital i l'ofici dels còmics.

  Més informació

  Pàgina de descarrega
 • 5 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

Programació
Altres webs d'enllaços