[Teatre] Cómeme el coco, negro - La Cubana (2007)  Top

 • Nom del fitxer: Teatre - Cómeme el coco, negro - La Cubana (2007) [WEB-Rip 720p català per a rucatala.org] per Borinot.mkv

  Mida del fitxer: 2,46 GB

  [Pel·lícula]
  Vàlid: Sí [AVI]
  Duració: 02:40:38
  Pel·lícula completa: Sí

  [Vídeo]
  Resolució: 972x720
  Còdec: XviD MPEG-4 codec
  MPS : 25,00
  BitRate: 2000 Kbps

  [Àudio]
  Còdec: MPEG 1 or 2 Audio Layer 3 (MP3)
  Nombre de canals : 2
  Velocitat de mostra: 48000 Hz
  BitRate: 192 Kbps

  CÓMEME EL COCO NEGRO (Teatre)

  Autor i director: Jordi Milán
  Música: Juan de la Prada.
  Coreografia: Leo Quintana

  Repartiment: Jordi Milán, Jaume Baucis, Xavi Tena, Meritxell Huertas, Ota Vallés, Maria Garrido, Meritxell Duró, José Pedro García, Núria Benet, Eduard Alejandre, Roelkis Bueno, Alexandra Gonzàlez, Juan Bey

  Quan el 2006 La Cubana va complir 25 anys com a companyia de teatre van decidir celebrar-ho amb el públic amb una nova posta en escena d'un dels seus espectacles més emblemàtics: 'Cómeme el coco, Negro'. A banda de ser un dels seus espectacles més significatius, és un homenatge a ells mateixos: l'obra parla de teatre la seva passió-, parla d'una companyia de teatre ambulant -més o menys com La Cubana-, parla d'una manera artesanal de fer teatre -cosa que practiquen normalment- i parla també de la Revista i el MusicHall, un gènere teatral, molt maltractat i gairebé extingit, al qual La Cubana hi te una estima especial.

  De tots els espectacles que la companyia ha realitzat, 'El Coco' és potser el que representa i sintetitza millor l'esperit, la forma de fer i el tarannà de La Cubana. Per tot això, i per molts motius més, van escollir aquest espectacle per fer la gira de la celebració, portant-lo de ciutat en ciutat i de poble en poble.

  Una companyia de teatre de Music-Hall, El Teatro Cubano de Revista, formada per artistes en el penúltim graó de la seva vida professional, representa un espectacle que porta per nom 'Cómeme el Coco, Negr'o. A partir d'aquí, l'embolic, la sorpresa i el que tothom ja sap i que reviu l'argument de la versió original de l'any 1989.

  Aquesta versió, enregistrada al Teatre Coliseum de Barcelona l'any 2007, és un homenatge que fa la companyia als seus membres i, per extensió a tot el seu públic.

  Més informació

  Pàgina de descarrega
 • 2 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

Programació


Altres webs d'enllaços