Qui es voldrà dedicar a la política?  Top

 • Qui es voldrà dedicar a la política?
  29/01/13 02:00 - Xevi Xirgo Teixidor

  "Estic tip de xoriços, però també de linxaments injustos i de lliçons d'ètica dels que no en tenen"

  Correm el perill, amb tanta corrupció amunt i avall, o de presumpta corrupció amunt i avall hauria de dir, que un dia d'aquests ningú es vulgui dedicar a la política. Que entre tots ho hagin (hàgim) desprestigiat tant tot plegat que a la política només s'hi vulguin dedicar justament aquests, els corruptes.

  Jo, no me n'amago, sóc dels que defenso la classe política, i dels que a les sobretaules defenso que no és cert que tots siguin iguals. Potser perquè en conec més d'honestos que de deshonestos i perquè en sé d'uns quants que cobraven més quan es dedicaven a l'empresa privada.

  Però, és clar, ja s'ho imaginen, ara cada cop em quedo més sol a les sobretaules. Com vostès, començo a estar tip que hàgim de dedicar tant temps a parlar del mateix tema. I els confesso que ha arribat un punt en què se'm fa difícil saber quina poma hem de separar del cistell sense tenir seriosos dubtes de si el que estem cometent amb algú no és una gran injustícia.

  Tan injust és mantenir en política algú que se n'ha aprofitat com, suposo, fer-ne fora algú i penjar-li una etiqueta de culpable que arrossegarà sempre més si realment no hi ha motius. No em consola, a mi, aquest argument que quan van decidir dedicar-se a la política ja ho sabien, que anava així. No hi hauria d'anar, així.

  N'estic tip de xoriços, n'estic tip de linxaments injustos i n'estic tip de lliçons d'ètica d'aquells que no en tenen o que només en tenen quan no els esquitxa a ells. I això només ho pot arreglar una justícia ràpida, rapidíssima, que no tenim. Si tot ho posem al mateix sac i tardem deu anys a aclarir-ho, insisteixo, qui voldrà dedicar-se a la política?

  http://www.elpu…es/614334.html

  P.D.

  Totalment d'acord, tots aquests que s'omplen la boca de la corrupció reinant, després resulta que quant els esquitxa "donde digo Digo digo Diego" (Va per vosté Alícia (i ja sabem de quina Alícia parlo!!! icon_mad )... i totes les seves colles)

  Tots aquetsts que empren "metodes" per destruir, aprofitant informacions falses que després ningú sap d'on surten i quant a ells els hi toca... ja sabem com acaba!!!

  Hi ha corrupció? sí!!!! a tots els nivells però no estem com a altres llocs (i no precissament tant lluny d'aquestes contrades), el que ofega aquests sistema no és la corrupció, és la desídia i la impunitat, és esperar anys i panys i quant al final arriba el procés (en la majoria dels casos en que ja ni ens recordem de que anava!!!) es despatxa amb mesures que només ens fan posar cara de tontos als que no participem del "festí"
 • RAJOAR,
 • xivarri
 • i
 • 10 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

Programació


Altres webs d'enllaços