L'ANC demana socis per a la 'revolució democràtica'  Top

 • L'ANC demana socis per a la 'revolució democràtica'

  Publica un vídeo promocional amb diverses personalitats del país, que conviden a col·laborar amb l'entitat

  L'actriu Montserrat Carulla, el periodista Miquel Calçada, la corredora Núria Picas, el cantant Francesc Ribera 'Titot', l'ex-conseller i doctor en Ciències de la Informació Joan Manuel Tresserras; l'ex-dirigent d'Unió de Pagesos Pep Riera; l'economista Elisenda Paluzie, el director Ventura Pons i l'actor Quim Masferrer fan una crida a sumar-se i treballar amb l'Assemblea Nacional Catalana. Participen en aquest vídeo promocional de l'entitat, que vol augmentar el nombre de socis amb vista al 2014.

  'Necessitem la teva força per continuar empenyent Catalunya. Amb poc fem molt'. Aquest és el lema de la campanya de l'ANC, que la portaveu, Carme Forcadell, repeteix en aquest vídeo.

  L'ANC ja va publicar un primer vídeo promocional fa dues setmanes, amb imatges de la manifestació de l'Onze de Setembre passat.

  Amb la campanya, l?ANC reforça l?impuls d?inscripcions viscut des de la seva constitució el passat 10 de març, i potenciat des de l?11 de setembre. Actualment, l?Assemblea compta amb 12.000 inscrits i 7.000 simpatitzants.

  http://www.vila…mocratica.html
 • 6 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

Programació
Altres webs d'enllaços