Trobeu que la campanya és massa crispada?  Top

 • El diari el Punt Avui, pregunta si trobem que la campanya electoral que estem "patin" és massa crispada...

  Més informació

  Personalment

  Per part dels habituals la noto més crispada que de costum, però no deixa de ser el reflex de que és la societat espanyola la que està crispada de fa anys i panys!!

  El final del terrorisme, al país basc, ha descol·locat a les forces vives del nacionalisme espanyol i com ja no els hi queda cap altre excusa, només podem insultar, mentir i menystenir tot alló que no sigui castellà, que com tothom sap vol dir espanyol. Ara que no hi ha violència, resulta que tampoc és pot parlar de tot!!!

  Estan crispats i paranoics. Dons resulta ara que la conya de que una Catalunya independent faria canviar els cognoms és per que l'any 1998 es va aprovar una norma des la Generalitat que permet corregir els noms castellanitzats o amb errors ortogràfics soferts durant els seus quaranta anys de pau... i sort que era voluntària!!!

  Més exemples?? Dons... no té collons?! que t'anomenin a tu nazionalista... els que sociològica i emocionalment son fills d'aquells que van emprendre una croada contra tots els que no seguis els seus principis, amb l'ajut dels seus mercenaris marroquins (un país que presumia de nacionalcatolicisme i que a més a més va trigar 800 anys en expulsar els musulmans (Paul Preston ho descriu amb aquestes paraules en la seva historia de la guerra civil)), i els seus aliats feixistes italians i alemanys. Recordeu també que Companys i molts altres membres representatius de la legalitat republicana va ser afusellats per rebel·lió i o sedició!!!

  T'anomenen nazi amb una alegria i una facilitat que per sort!! (o desgracia!!), fora de les seves fronteres, fa aixecar més d'una cella, no, no és només crispació és de reclusió i psiquiatre
 • 6 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

Programació


Altres webs d'enllaços