Hotel Portofino - 2022 [Sèrie]

La sèrie explica la història de la matriarca Bella Ainsworth, que obre un hotel molt elegant i acollidor orientat als visitants anglesos adinerats, amb l'objectiu que s'hi sentin com a Anglaterra.

La Bella haurà de batallar en diversos fronts: l'esforç per tirar endavant l'hotel, les exigències dels clients, les disputes amb un marit esgarriat, els traumes de guerra del fill i l'ascens del feixisme, i també s'haurà d'enfrontar a l'assetjament a què la sotmet un polític local.

Idioma versió original: anglès
Creador: Matt Baker
Direcció: Adam Wimpenny
Guió: Matt Baker
Durada: 55 minuts
Fotografia: Erol Zubcevic
Música: Stefano Cabrera
Producció: Eagle Eye Drama, Public Broadcasting Service (PBS), ITV - Independent Television. 2022 (Regne Unit)

Intèrprets: Natascha McElhone (Bella Ainsworth), Mark Umbers (Cecil Ainsworth), Lucy Akhurst (Julia Drummond-Ward), Louisa Binder (Constance March), Elizabeth Carling (Betty Scanlon), Oliver Dench (Lucian Ainsworth), Pasquale Esposito (Vincenzo Danioni), Assad Zaman (Dr Anish Sengupta), Lily Frazer (Claudine Pascal), Adam James (Jack Turner), Louis Healy (Billy Scanlon), Anna Chancellor (lady Latchmere), Imogen King (Melissa de Vere), Olivia Morris (Alice Mays-Smith), Daniele Pecci (comte Carlo Albani), Lorenzo Richelmy (Roberto Albani), Claude Scott-Mitchell (Rose Drummond-Ward), Rocco Fasano (Gianluca Bruzzone)

HOTEL PORTOFINO

[Vídeo]
Resolució: 1280x640
Còdec: MPEG4 ISO advanced
BitRate: 2000 Kbps

[Àudio]
Còdec: (Dolby(TM)) AC3
Nombre de canals : 2
BitRate: 160 Kbps

Més informació
Nom del fitxer: Hotel Portofino 1x01 Primeres impressions [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 838 MB

HOTEL PORTOFINO 1x01 PRIMERES IMPRESSIONS (First Impressions)

Sinopsi:
Som a la Riviera italiana dels anys 20. Bella Ainsworth fa poc que ha inaugurat l'Hotel Portofino i ara està en plena ebullició. Amb l'ajuda de la filla, tot el personal de l'hotel i algun amic de la família, la Bella batalla cada dia per tirar endavant l'establiment i satisfer les exigències dels clients britànics. També ha de fer front a la vida dissipada del seu marit, en Cecil, i al xantatge d'un líder feixista local.

Nom del fitxer: Hotel Portofino 1x02 Lliçons [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 829 MB

HOTEL PORTOFINO 1x02 LLIÇONS (Lessons)

Sinopsi:
Els esforços de la Bella per tirar endavant l'Hotel Portofino xoquen amb l'estil més barrut del seu marit, en Cecil, que busca maneres més ràpides i fàcils de guanyar diners. El seu fill, en Lucian, intenta aproximar-se a la Rose, però alhora se sent atret per la Paola i la Constance, treballadores de l'hotel. Mentrestant, el xantatge de Vincenzo Danioni, el líder feixista local, condiciona perillosament la gestió de l'hotel. La violència del feixisme és cada vegada més present al poble.

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Hotel Portofino 1x03 Invitacions [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 830 MB

HOTEL PORTOFINO 1x03 INVITACIONS (Invitations)

Sinopsi:
De mica en mica anem descobrint la història i les vicissituds personals de cada personatge: el desarrelament de la Constance i en Nish, l'amargor de l'Alice, les tragèdies familiars de Lady Latchmere, els tripijocs d'en Cecil... Mentrestant, l'ascens del feixisme dels camises negres continua assetjant el poble. En Lucian i en Nish tenen interès per informar-se de la lluita antifeixista que es va organitzant i decideixen assistir a una reunió clandestina, però no saben on s'han ficat.

Nom del fitxer: Hotel Portofino 1x04 Revelacions [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 825 MB

HOTEL PORTOFINO 1x04 REVELACIONS (Uncoverings)

Sinopsi:
La policia, sota les ordres de Vincenzo Danioni, persegueix en la foscor de la nit els "enemics de l'estat italià". En Lucian, en Nish i en Gianluca fugen i se salven pels pèls. L'endemà, en una sortida en barca, en Lucian queda enlluernat per la bellesa de la Constance. La Bella no pensa cedir més al xantatge del feixista Danioni. I en Cecil fa la presentació oficial del seu Rubens, que acapara mirades sospitoses.

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Hotel Portofino 1x05 Troballes [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 832 MB

HOTEL PORTOFINO 1x05 TROBALLES (Discoveries)

Sinopsi:
El quadre d'en Cecil i en Jack desapareix, i tothom queda retingut mentre la policia investiga el robatori i escorcolla l'hotel, on també busquen els fullets subversius antifeixistes. La Betty i la resta del personal viuen amb l'ai al cor, perquè la policia s'endú en Billy detingut. Per la seva banda, Vincenzo Danioni continua fent la vida impossible a la Bella, aquesta vegada amb una inspecció de sanitat i amb l'amenaça de tancar l'hotel.

Nom del fitxer: Hotel Portofino 1x06 Desenllaços [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 834 MB

HOTEL PORTOFINO 1x06 DESENLLAÇOS (Denouements)

Sinopsi:
La llarga estada dels hostes de l'Hotel Portofino arriba a la fi, igual que la paciència de la Bella amb el seu marit, en Cecil, que s'ha esgotat després que ell l'hagi apallissat. No està disposada a permetre-li ni un excés més. Ell se'n va a Gènova a tancar la venda del seu Rubens i treure'n els diners que necessita per casar el seu fill Lucian amb la Rose. Però en Lucian està molt confós. S'haurà de decidir entre obeir la voluntat del seu pare o seguir els seus sentiments.

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Hotel Portofino 2x01 Tornades [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 812 MB

HOTEL PORTOFINO 2x01 TORNADES (Returns)

Sinopsi:
La Bella fa obres a l'Hotel Portofino per incloure-hi unes habitacions amb spa, però pateix per la visita imminent d'un inspector de la Guia Verda de Viatges. En Lucian, que fa cinc mesos que s'ha casat amb la Rose a Londres i no s'hi acaba d'entendre, decideix anar-se'n tot sol a Portofino, on hi ha la Constance. En Cecil rep una amenaça d'en Vicenzo Danioni i es veu obligat a tornar a Itàlia.

Nom del fitxer: Hotel Portofino 2x02 Aliances [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 828 MB

HOTEL PORTOFINO 2x02 ALIANCES (Alliances)

Sinopsi:
L'arribada d'en Cecil a Portofino trasbalsa la vida de la Bella i li planteja tota una sèrie de dubtes, com ara si ha d'acceptar els diners que li ofereix per continuar les obres de l'spa. En Lucien i la Constance passen tot un dia sols a Gènova i torna a aflorar l'enamorament que van viure l'estiu passat. Mentrestant, la Claudine Pascal, estrella de cine, s'amaga a l'hotel per fugir dels paparazzis que la persegueixen.

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Hotel Portofino 2x03 Retrobaments [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 815 MB

HOTEL PORTOFINO 2x03 RETROBAMENTS (Comings Together)

Sinopsi:
La Bella accepta els diners que li ofereix en Cecil per fer l'ampliació de l'hotel, però no sap que ell, a través d'en Vicenzo Danioni, intentarà desfer-se de l'arquitecte Bonacini. Luigi Farrino, un gàngster molt perillós, pressiona en Cecil i en Danioni perquè aconsegueixin més whisky per enviar als Estats Units. Mentrestant, en Lucian localitza en Nish, molt malferit després de l'atemptat, i posa tothom en perill per intentar ajudar-lo.

Nom del fitxer: Hotel Portofino 2x04 Contorsions [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 833 MB

HOTEL PORTOFINO 2x04 CONTORSIONS (Contortions)

Sinopsi:
L'arribada de la Rose trasbalsa la vida d'en Lucien, sobretot quan comença a sospitar que podria estar enamorat de la Constance. La policia continua buscant en Gianluca i en Nish, que està amagat i molt mal ferit. En Cecil intenta que la Bella posi l'hotel a nom d'ell per poder blanquejar els diners dels seus negocis bruts. I en Luigi organitza una gala al casino i exigeix que hi convidin la Claudine Pascal a cantar.

Pàgina de descarrega