Sadie Sparks (2019) [Sèrie]

La Sadie és una adolescent força típica la vida de la qual es capgira quan descobreix que en realitat és una maga. Com que necessita millorar, els guardians del món de la Màgia li assignen un mentor, un conill molt vell i rondinaire que es diu Gilbert. La Sadie es pensa que ser maga és una cosa fantàstica, però s'adona que és difícil combinar l'institut amb l'aprenentatge de la màgia. De totes maneres, ella i en Gilbert formen un equip força reeixit, en què ell fa el paper d'assenyat i ella, d'instintiva.

Títul original: Sadie Sparks

Producció: Coproducción Irlanda-Francia; Brown Bag Films, Cyber Group Studios. 2019 (Irlanda)
Dirección: Bronagh O'Hanlon
Guion: Anastasia Heinzl, Rebecca Hobbs, Christopher Panzner
Música: Jean-Luc Daniel, Jonathan Ménard

SADIE SPARKS

Mida del fitxer / capítol: 174 Mb.
Duració: 11 minuts

[Vídeo]
Resolució: 1280x720
Còdec: MPEG4 ISO advanced
MPS : 25,00
BitRate: 2000 Kbps

[Àudio]
Còdec: (Dolby(TM)) AC3
Nombre de canals : 2
Velocitat de mostra: 48000 Hz
BitRate: 160 Kbps

Més informació
Nom del fitxer: Sadie Sparks 1x01 Un gra massa [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

SADIE SPARKS 1x01 UN GRA MASSA (Spot On)

Sinopsi:
La Sadie i en Gilbert protagonitzaran la videocàpsula del temps que es gravarà a l'institut, però quan la Sadie es lleva el dia de la gravació, veu que li ha sortit un gra al nas. Prova un encanteri per fer-lo desaparèixer, però li surt malament i fa desaparèixer el nas sencer i els bigotis d'en Gilbert. Tots dos se'n van al Laberint dels Objectes Perduts i Condemnats per buscar-los. Allà s'enfronten al guardià del laberint.

Mentrestant, en Teepee i la Lulu intenten evitar que la Val i el seu gos Prince els substitueixin com a protagonistes de la videocàpsula.

Nom del fitxer: Sadie Sparks 1x02 La necessitat de velocitat [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

SADIE SPARKS 1x02 LA NECESSITAT DE VELOCITAT (The Need for Speed)

Sinopsi:
La Sadie encanta sense voler en Teepee, que passa a ser l'estrella de l'equip d'atletisme perquè ara corre molt. Tanmateix, l'encanteri dura poc i els guardians prohibeixen a la Sadie que torni a encantar el seu amic. Li diuen que no es poden alterar les condicions físiques de ningú. Aleshores, la Sadie s'inventa un encanteri perquè en Teepee tingui més confiança i seguretat en ell mateix i pugui guanyar la cursa de divendres.

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Sadie Sparks 1x03 La traïció [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

SADIE SPARKS 1x03 LA TRAÏCIÓ (Triple Crossed)

Sinopsi:
Els guardians del Món de la Màgia volen saber quin mag jove serà el qui farà que el món real i el màgic perdurin. És per això que convoquen un duel entre la Saide i en Blaine: cadascun d'ells ha de crear un arc de Sant Martí nocturn. Com que en Blaine no se'n surt fàcilment, envia la seva serp Cornelius que espiï la Sadie i els seus amics. Els tres joves acullen la serp, malgrat que en Gilbert no hi està d'acord, i aconsegueixen crear un arc de Sant Martí nocturn. La serp, però, els traeix, i s'emporta el pergamí on hi ha escrita la fórmula.

Nom del fitxer: Sadie Sparks 1x04 Tres són multitud [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

SADIE SPARKS 1x04 TRES SÓN MULTITUD (Three's a Crowd)

Sinopsi:
En Sam organitza una barbacoa i hi convida la Sadie. Malauradament, els guardians demanen a la noia que torni a redactar un treball sobre pocions que no ha fet bé i la seva mare vol que endreci l'habitació. Per poder arribar a tot, la Sadie fa servir un encanteri per crear dues rèpliques d'ella. Aquestes rèpliques, una de les quals és molt maldestra i l'altra, molt intensa, s'escapen i van a la barbacoa. La Sadie té una feinada per fer-les desaparèixer i no quedar malament davant d'en Sam.

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Sadie Sparks 1x05 Mala sort [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

SADIE SPARKS 1x05 MALA SORT (Tuff Luck)

Sinopsi:
La Sadie últimament té mala sort, al contrari que la Val, a qui tot li surt bé. L'aprenent de maga comença a sospitar i s'adona que la Val porta un braçalet màgic, que segons els guardians, és un objecte de la llista d'Objectes Màgics Prohibits. Si la Sadie no pot recuperar el braçalet de la Val, la mala sort que ara només afecta la Sadie s'escamparà pel món. La Sadie, però, se les empesca per recuperar-lo sense haver de fer servir la màgia, que no acaba de rutllar a causa de la seva mala sort.

Nom del fitxer: Sadie Sparks 1x06 Una història faraònica [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

SADIE SPARKS 1x06 UNA HISTÒRIA FARAÒNICA (A Walk on the Nile Side)

Sinopsi:
La Srta. Lacey encarrega als alumnes una presentació sobre Egipte i la Sadie vol fer servir la màgia per preparar-la. Malgrat els advertiments d'en Gilbert, l'aprenent de maga busca al seu barret i hi descobreix una capsa, d'on surt el faraó Ankh. La Sadie i els seus amics el porten a l'institut, on ell i la Val es fan molt amics. En Gilbert explica a la colla que corren perill de desaparèixer, perquè si algú del passat va al present, el present es torna història i, per tant, s'esvaeix. Finalment, aconsegueixen tornar el faraó a la capsa i salvar el present.

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Sadie Sparks 1x07 Guapo con un nino [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

SADIE SPARKS 1x07 GUAPO CON UN NINO (He's Such a Doll)

Sinopsi:
La Sadie no té acompanyant per anar al ball perquè en Sam hi va amb la Val. Emprenyada, a casa dona vida a un superheroi de plàstic, amb la intenció que la Val i ell s'enamorin i ella pugui ballar amb en Sam. A l'institut, però, el superheroi Lance vol estar tota l'estona amb la Sadie i ella no pot fer-lo tornar al seu estat natural perquè s'ha perdut un botó i el ninot ha d'estar sencer perquè l'encanteri es pugui revertir.

Nom del fitxer: Sadie Sparks 1x08 La poció [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

SADIE SPARKS 1x08 LA POCIÓ (Lunch Potion Number 9)

Sinopsi:
La Sadie prepara una poció d'amor per assegurar-se que en Sam vagi amb ella al cinema el cap de setmana. En Gilbert li prohibeix fer-la servir i li diu que és una poció il·legal. La Sadie se'n desfà, però malauradament, la poció va a parar a una olla de la cuina del menjador de l'Institut Harmony i tots els alumnes, que celebren el Dijous de Tacos, en prenen. Tots s'enamoren de la Sadie, que s'ha de menjar un taco repugnant que li donen els guardians per revertir l'encanteri.

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Sadie Sparks 1x09 La flor no-em-veus [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

SADIE SPARKS 1x09 LA FLOR NO-EM-VEUS (The See-Me-Not Flower)

Sinopsi:
La Sadie rep l'encàrrec dels guardians de recuperar una flor única del Regne de la Màgia que per equivocació creix al món real i que només floreix una vegada cada tres mil anys. Està a punt de florir i cal tornar-la al món que li correspon. La directora Covert també la busca, per demostrar al Departament que la màgia existeix, i és per això que organitza una excursió al bosc, on els alumnes han de buscar la flor. La Sadie i en Gilbert la troben, però la nena es torna invisible quan la toca. La directora Covert aconsegueix la planta, però els nois finalment la recuperen.

Nom del fitxer: Sadie Sparks 1x10 Millors amienemics [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

SADIE SPARKS 1x10 MILLORS AMIENEMICS (Best Frenemies)

Sinopsi:
La Srta Lacey està malalta, l'entrenador la substitueix a classe i posa un examen sorpresa. Demana als alumnes que contestin una pregunta del llibre i castiga els que no el tenen. La Sadie se l'ha descuidat al laboratori i demana a en Blaine que l'ajudi a recuperar-lo. Al laboratori també hi ha en Cornelius i la directora Covert els sent parlar. Els interroga amb l'ajut de la Màquina del Departament, un aparell que indica si hi ha màgia. En Blaine i la Sadie aconsegueixen rescatar les dues bèsties màgiques gràcies al treball en equip.

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Sadie Sparks 1x11 El ball de San Vito [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

SADIE SPARKS 1x11 EL BALL DE SAN VITO (Dance Fever)

Sinopsi:
La Sadie i en Gilbert són al laboratori fent classe de pocions d'amagat. L'entrenador entra i en Gilbert, perquè no els renyi, tira la poció en què treballen per l'aigüera. De sobte, tots els alumnes de l'institut comencen a contagiar-se d'unes ganes irrefrenables de moure's al ritme d'una cançó que en Gilbert no suporta i que és la que sonava al mòbil de la Sadie mentre feien la poció. En Blaine ajuda la Sadie a mirar de revertir els efectes de la poció escampada per tot l'institut a través de l'aigua.

Nom del fitxer: Sadie Sparks 1x12 Tot al seu temps [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

SADIE SPARKS 1x12 TOT AL SEU TEMPS (Right on Time)

Sinopsi:
En Teepee està content perquè al vespre el cor de l'institut fa un concert que li interessa molt. Com que està impacient, li demana a la Sadie que faci un encanteri perquè el temps passi de pressa i sigui l'hora del concert. La Sadie accedeix, però l'encanteri no surt bé i el temps embogeix. La Lulu es posa especialment nerviosa perquè no pot entregar un treball. Entre tots, i amb la inestimable ajuda d'en Gilbert, arreglen el desastre.

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Sadie Sparks 1x13 El concurs de mascotes [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

SADIE SPARKS 1x13 EL CONCURS DE MASCOTES (Mascot Trouble)

Sinopsi:
La Sadie discuteix amb la Val qui té la millor mascota i acaba accedint a participar en un concurs on es decidirà quina serà la futura mascota de l'institut. Aquest rampell d'impulsivitat li sortirà car, perquè la Val i en Prince tenen moltes habilitats i, a sobre, en Blaine i en Cornelius també s'apunten al concurs. La Sadie i en Gilbert assagen per al gran dia, però quan són a l'escenari, la Sadie té la temptació de fer servir la màgia per guanyar. La Covert forma part del jurat i sospita que l'aprenent de maga no juga net.

Nom del fitxer: Sadie Sparks 1x14 El guant [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

SADIE SPARKS 1x14 EL GUANT (Glove Story)

Sinopsi:
En Gilbert ensenya a la Sadie un truc de màgia amb un guant. És un truc per a mags experts que la Sadie no pot fer servir sola, ja que podria provocar un desastre interdimensional. Tanmateix, en Teepee la convenç perquè el provin i tots dos s'ho passen d'allò més bé anant amunt i avall a través de portes. Malauradament, se'n deixen una d'oberta i mentre en Gilbert fa exercicis de relaxació amb la Lulu, la Sadie, en Teepee i l'entrenador tenen problemes amb la directora Covert.

Pàgina de descarrega