Un cel de plom - Miquel Romans (2023)

Nom del fitxer: Un cel de plom - Miquel Romans (2023) [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 1,48 GB
Durada: 01:38:16

[Vídeo]
Resolució: 1280x536
Còdec: MPEG4 ISO advanced
MPS : 25,00
BitRate: 2000 Kbps

[Àudio]
Còdec: (Dolby(TM)) AC3
Nombre de canals : 2
Velocitat de mostra: 48000 Hz
BitRate: 160 Kbps

UN CEL DE PLOM

Direcció: Miquel Romans
Guió: Miquel Romans, Lydia Zimmermann. Llibre: Carme Martí
Producció: Principal 2 Films, Comando Gandules, TV3, Aragón TV. 2022
Durada: 100 minuts
Fotografia: Marc Zumbach
Música: Joan Pons

Intèrprets: Nausicaa Bonnín (Neus Català), Raquel Lascar (Frau Koch), Roger Batalla (Albert), Iria del Río (Noemí), Natalia Barrientos (Angela), Núria Adrián Campbell (Titi)

Sinopsi:
L'any 1945, amb l'alliberament dels camps nazis, Neus Català, jove republicana feminista, torna a França després d'haver estat empresonada per l'exèrcit alemany. Mentre recupera la seva vida en llibertat, rememora els fets viscuts un any abans, quan amb un grup de dones va sabotejar la fàbrica de producció de bales on els nazis les feien treballar, a Txecoslovàquia. Van ser conegudes com El Comando de les Gandules. Però la veritable resistència de la Neus Català tot just acaba de començar: la lluita per la memòria.

Més informació

Pàgina de descarrega
A les pel·lícules catalanes hi ha actors i actrius que no entens el que diuen. Problemes de vocalització? icon_rolleyes ameliapond
Pot ser, tens raó, però, deixant de banda els problemes de dicció que puguin tenir alguns actors o actrius, el so directe és molt complicat.

Pensa també que estem acostumats a les pel·lícules doblades en les quals el so és d'estudi i amb actors de doblatge. Pel meu gust, de vegades, a les pel·lícules doblades les veus són massa clares i no sempre estan en consonància amb l'escena.