Crims irlandesos [Sèrie]

Durant anys, Cathrin va treballar com a psicòloga criminal, sovint en casos juntament amb el seu marit, agent de policia, Liam. Però un dia, fa 10 anys, Liam va desaparèixer de la faç de la terra.

Va necessitar tota la seva força i el suport del seu fill Paul per recuperar-se després del seu col·lapse emocional i caure en l'alcoholisme. Des d'aleshores, treballant a la pràctica privada, torna a la seva vella vida quan les restes de Liam es troben en una fossa comuna de nens morts mentre es descobreix una conspiració de gran abast. A més, alguns dels seus clients semblen estar connectats amb els casos penals actuals i la Cathrin es veu cada cop més disposada a ajudar la policia de Galway i li donen la benvinguda de nou. Però quan reapareixen velles agonies, Cathrin està decidida a descobrir la veritat.

Título original: Der Irland-Krimi

Direcció: Zulï Aladag
Guió: Christian Schiller, Marianne Wendt
Producció: good friends Filmproduktions GmbH (Alemanya)
Durada: 90 minuts
Fotografia: Roland Stuprich
Música: Sebastian Fillenberg

Intèrprets: Désirée Nosbusch (Cathrin Blake), Declan Conlon (Sean Kelly), Mercedes Müller (Emma Walsh), Rafael Gareisen (Paul Blake), Molly McCann (Maisie i Abbie), Vincent Walsh (Callum O'Connor), Conor Delaney (Cormac Jameson), Joseph Palmer (Garda (policia))

Durada: 90 minuts per capítol

[Vídeo]
Resolució: 1280x720
Còdec: MPEG4 ISO advanced
MPS : 25,00
BitRate: 2000 Kbps

[Àudio]
Còdec: (Dolby(TM)) AC3
Nombre de canals : 2
Velocitat de mostra: 48000 Hz
BitRate: 160 Kbps

Més informació
Nom del fitxer: Crims irlandesos 1x01 Els morts de l'abadia Glenmore [WEB-Rip 720p català per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 1,34 GB

CRIMS IRLANDESOS 1x01 ELS MORTS DE L'ABADIA GLENMORE (Der Irland Krimi. Die toten von Glenmore Abbey)

Sinopsi:
En un convent de monges de Galway apareixen els cossos de nadons morts i enterrats de qualsevol manera. Es tracta d'un nou cas d'asil de les Magdalenes on durant anys es tancaven i es maltractaven dones embarassades indignes. La peculiaritat aquesta vegada és que s'hi ha trobat també un cadàver d'home adult. Cathrin Blake, psicòloga de la policia, li sembla reconèixer l'anell del seu marit policia desaparegut fa deu anys en circumstàncies estranyes.

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Crims irlandesos 1x02 Els perseguidors de noies [WEB-Rip 720p català per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 1,34 GB

CRIMS IRLANDESOS 1x02 ELS PERSEGUIDORS DE NOIES (Der Irland krimi. Mädchenjäger)

Sinopsi:
La Cathrin fa acompanyament terapèutic a en Nathan, un noi gitano que temps enrere va fer un intent de suïcidi. Conscient de la seva responsabilitat familiar, el noi accepta boxejar en un combat clandestí per recollir diners pel casament de la seva germana. Casualment una noia de la mateixa comunitat d'en Nathan, amb qui ell estava molt unit, desapareix durant les noces i totes les sospites recauen d'entrada sobre ell.

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Crims irlandesos 2x01 La desaparició [WEB-Rip 720p català per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 1,31 GB

CRIMS IRLANDESOS 2x01 LA DESAPARICIÓ (Der Irland Krimi. Das Verschwinden)

Sinopsi:
És la nit de Samhain, quan més a prop estem del món dels esperits. Dues amigues, la Holly i l'Amy, surten disfressades amb ganes de passar-ho bé. Aquest cop, l'estricte pare de la Holly hi ha accedit. Després del concert, tot tornant cap a casa amb el seu xicot, algú l'agredeix a ell i la segresta a ella. Tot el que té el pare per començar la investigació és un dit de la Holly que algú li ha deixat a la porta de casa.

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Crims irlandesos 2x02 Perdó [WEB-Rip 720p català per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 1,34 GB

CRIMS IRLANDESOS 2x02 PERDÓ (Der Irland krimi. Vergebung)

Sinopsi:
Deu anys enrere, Greg O'Leary comet un atemptat bomba per l'IRA a Belfast, on es produeixen víctimes mortals. Ara, disposat a deixar enrere el passat, decideix participar en un programa de compensació autor-víctima, cosa que li garanteix la llibertat anticipada. A casa, però, no l'esperen amb els braços oberts, bàsicament per por que es descobreixin uns secrets que han estat guardats durant massa temps.

Pàgina de descarrega