Trollhunters: Contes d'ArcÓdia [SŔrie animaciˇ]

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA

Un adolescent que troba un amulet misteriˇs i topa amb un regne secret habitat per trols i altres criatures mÓgiques. Al cap de poc temps, ell i els seus amics s'encarreguen de protegir el mˇn dels perillosos monstres que s'amaguen entre les ombres de la seva petita ciutat suburbana.

TÝtulo original: Trollhunters: Tales of Arcadia

Producciˇ: DreamWorks Animation Television, Double Dare You, DreamWorks Animation.
Direcciˇ: Guillermo del Toro (Creador), Rodrigo Blaas, Elaine Bogan, Andrew L. Schmidt, Johane Matte, Guillermo del Toro, Simon Otto, Andrew Tolbert
Guiˇ: Guillermo del Toro, Dan Hageman, Kevin Hageman, A.C. Bradley, Chad Quandt, Aaron Waltke, Marc Guggenheim, Rodrigo Blaas, Daniel Kraus, Lila Scott, Daniel Kraus
M˙sica: Tim Davies, Alexandre Desplat

Durada: 23 minuts per capÝtol

[VÝdeo]
Resoluciˇ: 1280x720
C˛dec: MPEG4 ISO advanced
MPS : 25,00
BitRate: 2000 Kbps

[└udio]
C˛dec: (Dolby(TM)) AC3
Nombre de canals : 2
Velocitat de mostra: 48000 Hz
BitRate: 160 Kbps

MÚs informaciˇ
Nom del fitxer: Trollhunters 1x01 L'elegit (1a part) [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x01 L'ELEGIT (1a PART) (Becoming)

Sinopsi:
En Jim Ús un noi normal i corrent que va a l'institut, per˛ que voldria viure mÚs emocions i aventures. El seu desig es veu complert amb escreix quan troba un amulet que li obre les portes d'un mˇn fantÓstic en quŔ a partir d'ara tindrÓ el cÓrrec de cašador de trols.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x02 L'elegit (2a part) [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x02 L'ELEGIT (2a PART) (Becoming)

Sinopsi:
Just quan en Jim comenša a fer-se a la idea de convertir-se en cašador de trols, topa amb en Bular, l'assassÝ del seu predecessor, que tambÚ estÓ disposat a liquidar-lo a ell. Amb l'ajuda d'en Blinky i l'Aaarrrgghh!!!, en Jim i en Toby hauran d'intentar refugiar-se al mercat del Cor de Pedra.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x03 Per quŔ ets tu, cašador de trols [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x03 PER QU╚ ETS TU, CAăADOR DE TROLLS? (Wherefore Art Thou, Trollhunter?)

Sinopsi:
Els trols que en Jim tÚ la responsabilitat de protegir no reben amb els brašos oberts el seu nou cašador de trols humÓ. En Jim tot just comenša a entrenar-se i pateix una derrota humiliant davant d'un trol, en Draal, per˛ a l'hora d'enfrontar-se a l'Steve trobarÓ el coratge que es pensava que no tenia.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x04 El gnom enemic [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x04 EL GNOM ENEMIC (Gnome Your Enemy)

Sinopsi:
En Jim encara la seva primera missiˇ, que consistirÓ a atrapar un gnom entremaliat que es dedica a pispar tot el que troba. Per poder-lo perseguir per un forat molt estret, s'haurÓ d'encongir, una soluciˇ que li comportarÓ certs problemes, i no pas petits, precisament.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x05 Waka Chaka [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x05 WAKA CHACA (Waka Chaka!)

Sinopsi:
Un goblin mor atropellat i aix˛ provoca una invasiˇ dels seus companys, que arriben a la ciutat per venjar-lo. En Jim i en Toby miren de trobar on s'amaguen els goblins i descobreixen uns Ússers capašos de transformar-se en humans que reconstrueixen el pont de Killahead.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x06 Guanyar, perdre o trolejar [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x06 GUANYAR, PERDRE O TROLEJAR (Win Lose or Draal)

Sinopsi:
En Jim descobreix que el combat de revenja contra en Draal serÓ a mort, i s'ha de reconsiderar moltes coses. Mentrestant, vol avisar els trols que els canviants han arribat a Arcadia, per˛ en Blinky l'hi desaconsella, tot i que la senyora Nomura decideix passar a l'atac.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x07 Atrapar un canviant [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x07 ATRAPAR UN CANVIANT (To Catch a Changeling)

Sinopsi:
En Jim torna al museu per ensenyar el pont de Killahead a en Blinky, per˛ descobreix que ja no hi Ús. Ara haurÓ de fer servir una ferradura per descobrir si a Arcadia hi ha cap altre canviant. Mentrestant, hi ha un acostament entre en Jim i la Claire, que ha llegit la carta de comiat i el convida a casa seva. Per˛ en Jim se n'ha d'anar abans d'hora perquŔ en Toby descobreix una canviant inesperada.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x08 Les aventures del cangur de trols [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x08 LES AVENTURES DEL CANGUR DE TROLS (Adventures in Trollsitting)

Sinopsi:
La Claire demana a en Jim que cuidi el seu germanet, l'Enrique, que resulta que Ús un canviant. En Jim per fi ha trobat la prova que volia presentar a en Vendel, per˛ no pot dir a la Claire que el seu germÓ Ús un monstre. Mentrestant, l'Aaarrrgghh!!! se'n va a viure amb en Toby i comencen una amistat molt curiosa.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x09 Un aniversari agredolš [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x09 UN ANIVERSARI AGREDOLă (Bittersweet Sixteen)

Sinopsi:
A en Jim no li agraden els aniversaris, i estÓ a punt de fer setze anys. Aquest any, per˛, tÚ un costat positiu, i Ús que per fi serÓ prou gran per provar una Vespa. Per˛, al final, l'aniversari es torša quan apareix un ocell trol assassÝ disposat a perseguir en Jim fins a liquidar-lo.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x10 El jove atles [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x10 EL JOVE ATLAS (Young Atlas)

Sinopsi:
En Jim estÓ neguitˇs per l'assaig de l'obra de teatre en quŔ haurÓ de fer un petˇ a la Claire. En Draal, per ajudar-lo, li dona un t˛tem per potenciar-li el coratge. El problema Ús que en Jim es torna temerari i desafia en Bular a un combat. Just abans que el rescati en Toby, descobreix que l'Strickler Ús un canviant.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x11 La recepta del desastre [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x11 LA RECEPTA DEL DESASTRE (Recipe for Disaster)

Sinopsi:
Finalment, la mare d'en Jim convida l'Strickler a sopar a casa. De primer, en Jim hi estÓ en contra, per˛ desprÚs se li acut que Ús una oportunitat perquŔ en Toby i els trols es colin al despatx de l'institut del professor per buscar informaciˇ del pont de Killahead. Mentrestant, en Jim i l'Strickler s'enfronten per primera vegada.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x12 La Claire i el perill imminent [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x12 LA CLAIRE I EL PERILL IMMINENT (Claire and Present Danger)

Sinopsi:
El canviant que ha substitu´t l'Enrique empeny els goblins a buscar la venjanša contra la Claire, i en Jim ho ha de deixar tot per anar a socˇrrer-la. Finalment, la Claire descobreix la vida secreta que en Jim ha tingut durant tot aquest temps, i tambÚ sap que el seu germÓ petit ha desaparegut.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x13 La batalla dels ponts [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x13 LA BATALLA DELS PONTS (The Battle of Two Bridges)

Sinopsi:
Per rescatar en Blinky, en Jim s'ha de rendir davant d'en Bular i desblocar el pont de Killahead. Per˛, quan hi va, resulta que tot era un parany, i en Jim i els seus amics lliuren una batalla Ŕpica contra en Bular i els seus sequašos. La Claire, per la seva banda, es compromet a ajudar en Jim a rescatar l'Enrique.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x14 El retorn del cašador de trols [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x14 EL RETORN DEL CAăADOR DE TROLS (Return of the Trollhunter)

Sinopsi:
DesprÚs de la mort d'en Bular, en Jim estÓ decidit a anar a les Terres OmbrÝvoles per rescatar el germÓ de la Claire, tot i que el consell dels seus predecessors Ús que no hi vagi. Mentrestant, l'Strickler continua desaparegut, per˛ no pas fora de combat.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x15 Baixant al fang [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x15 BAIXANT AL FANG (Mudslinging)

Sinopsi:
Es prepara l'elecciˇ del Rei i la Reina de la Primavera de l'institut d'Arcadia Oaks i en Jim Ús un dels candidats a la corona. Mentrestant, continua planificant la seva coronaciˇ al mˇn de trols preparant-se per matar en Gunmar. Per la seva banda, l'Strickler torna a aparŔixer en escena amb una arma temible.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x16 Despeses d'itinerÓncia [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x16 DESPESES D'ITINER└NCIA (Roaming Fees May Apply)

Sinopsi:
En Jim vol localitzar la pedra natal d'en Gunmar, i els nostres herois no tenen mÚs remei que visitar un volcÓ que amaga perills insospitats i que Ús mÚs lluny que no es pensaven. Mentrestant, l'Strickler es protegeix de la ira del cašador de trols aprofitant-se de l'amor que en Jim sent per la seva mare.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x17 L'odissea d'en Blinky [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x17 L'ODISSEA D'EN BLINKY (Blinky's Day Out)

Sinopsi:
Arran de les desventures a la Torre d'en Gatto, en Blinky s'ha transformat en humÓ. Mentre el trol experimenta de primera mÓ els avantatges i desavantatges de ser un humÓ, en Jim descobreix l'assassÝ que l'assetja.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x18 El rei esmicolat [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x18 EL REI ESMICOLAT (The Shattered King)

Sinopsi:
En Toby busca parella pel ball de primavera de l'institut, i en Jim encara no s'ha atrevit a demanar a la Claire que hi vagi amb ell. Mentrestant, tota la colla busca la segona pedra tri˙mbrica als pantans dels quagawumps.

PÓgina de descarrega