Trollhunters: Contes d'ArcÓdia [SŔrie animaciˇ]

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA

Un adolescent que troba un amulet misteriˇs i topa amb un regne secret habitat per trols i altres criatures mÓgiques. Al cap de poc temps, ell i els seus amics s'encarreguen de protegir el mˇn dels perillosos monstres que s'amaguen entre les ombres de la seva petita ciutat suburbana.

TÝtulo original: Trollhunters: Tales of Arcadia

Producciˇ: DreamWorks Animation Television, Double Dare You, DreamWorks Animation.
Direcciˇ: Guillermo del Toro (Creador), Rodrigo Blaas, Elaine Bogan, Andrew L. Schmidt, Johane Matte, Guillermo del Toro, Simon Otto, Andrew Tolbert
Guiˇ: Guillermo del Toro, Dan Hageman, Kevin Hageman, A.C. Bradley, Chad Quandt, Aaron Waltke, Marc Guggenheim, Rodrigo Blaas, Daniel Kraus, Lila Scott, Daniel Kraus
M˙sica: Tim Davies, Alexandre Desplat

Durada: 23 minuts per capÝtol

[VÝdeo]
Resoluciˇ: 1280x720
C˛dec: MPEG4 ISO advanced
MPS : 25,00
BitRate: 2000 Kbps

[└udio]
C˛dec: (Dolby(TM)) AC3
Nombre de canals : 2
Velocitat de mostra: 48000 Hz
BitRate: 160 Kbps

MÚs informaciˇ
Nom del fitxer: Trollhunters 1x01 L'elegit (1a part) [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x01 L'ELEGIT (1a PART) (Becoming)

Sinopsi:
En Jim Ús un noi normal i corrent que va a l'institut, per˛ que voldria viure mÚs emocions i aventures. El seu desig es veu complert amb escreix quan troba un amulet que li obre les portes d'un mˇn fantÓstic en quŔ a partir d'ara tindrÓ el cÓrrec de cašador de trols.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x02 L'elegit (2a part) [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x02 L'ELEGIT (2a PART) (Becoming)

Sinopsi:
Just quan en Jim comenša a fer-se a la idea de convertir-se en cašador de trols, topa amb en Bular, l'assassÝ del seu predecessor, que tambÚ estÓ disposat a liquidar-lo a ell. Amb l'ajuda d'en Blinky i l'Aaarrrgghh!!!, en Jim i en Toby hauran d'intentar refugiar-se al mercat del Cor de Pedra.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x03 Per quŔ ets tu, cašador de trols [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x03 PER QU╚ ETS TU, CAăADOR DE TROLLS? (Wherefore Art Thou, Trollhunter?)

Sinopsi:
Els trols que en Jim tÚ la responsabilitat de protegir no reben amb els brašos oberts el seu nou cašador de trols humÓ. En Jim tot just comenša a entrenar-se i pateix una derrota humiliant davant d'un trol, en Draal, per˛ a l'hora d'enfrontar-se a l'Steve trobarÓ el coratge que es pensava que no tenia.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x04 El gnom enemic [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x04 EL GNOM ENEMIC (Gnome Your Enemy)

Sinopsi:
En Jim encara la seva primera missiˇ, que consistirÓ a atrapar un gnom entremaliat que es dedica a pispar tot el que troba. Per poder-lo perseguir per un forat molt estret, s'haurÓ d'encongir, una soluciˇ que li comportarÓ certs problemes, i no pas petits, precisament.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x05 Waka Chaka [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x05 WAKA CHACA (Waka Chaka!)

Sinopsi:
Un goblin mor atropellat i aix˛ provoca una invasiˇ dels seus companys, que arriben a la ciutat per venjar-lo. En Jim i en Toby miren de trobar on s'amaguen els goblins i descobreixen uns Ússers capašos de transformar-se en humans que reconstrueixen el pont de Killahead.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x06 Guanyar, perdre o trolejar [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x06 GUANYAR, PERDRE O TROLEJAR (Win Lose or Draal)

Sinopsi:
En Jim descobreix que el combat de revenja contra en Draal serÓ a mort, i s'ha de reconsiderar moltes coses. Mentrestant, vol avisar els trols que els canviants han arribat a Arcadia, per˛ en Blinky l'hi desaconsella, tot i que la senyora Nomura decideix passar a l'atac.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x07 Atrapar un canviant [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x07 ATRAPAR UN CANVIANT (To Catch a Changeling)

Sinopsi:
En Jim torna al museu per ensenyar el pont de Killahead a en Blinky, per˛ descobreix que ja no hi Ús. Ara haurÓ de fer servir una ferradura per descobrir si a Arcadia hi ha cap altre canviant. Mentrestant, hi ha un acostament entre en Jim i la Claire, que ha llegit la carta de comiat i el convida a casa seva. Per˛ en Jim se n'ha d'anar abans d'hora perquŔ en Toby descobreix una canviant inesperada.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x08 Les aventures del cangur de trols [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x08 LES AVENTURES DEL CANGUR DE TROLS (Adventures in Trollsitting)

Sinopsi:
La Claire demana a en Jim que cuidi el seu germanet, l'Enrique, que resulta que Ús un canviant. En Jim per fi ha trobat la prova que volia presentar a en Vendel, per˛ no pot dir a la Claire que el seu germÓ Ús un monstre. Mentrestant, l'Aaarrrgghh!!! se'n va a viure amb en Toby i comencen una amistat molt curiosa.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x09 Un aniversari agredolš [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x09 UN ANIVERSARI AGREDOLă (Bittersweet Sixteen)

Sinopsi:
A en Jim no li agraden els aniversaris, i estÓ a punt de fer setze anys. Aquest any, per˛, tÚ un costat positiu, i Ús que per fi serÓ prou gran per provar una Vespa. Per˛, al final, l'aniversari es torša quan apareix un ocell trol assassÝ disposat a perseguir en Jim fins a liquidar-lo.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x10 El jove atles [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x10 EL JOVE ATLAS (Young Atlas)

Sinopsi:
En Jim estÓ neguitˇs per l'assaig de l'obra de teatre en quŔ haurÓ de fer un petˇ a la Claire. En Draal, per ajudar-lo, li dona un t˛tem per potenciar-li el coratge. El problema Ús que en Jim es torna temerari i desafia en Bular a un combat. Just abans que el rescati en Toby, descobreix que l'Strickler Ús un canviant.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x11 La recepta del desastre [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x11 LA RECEPTA DEL DESASTRE (Recipe for Disaster)

Sinopsi:
Finalment, la mare d'en Jim convida l'Strickler a sopar a casa. De primer, en Jim hi estÓ en contra, per˛ desprÚs se li acut que Ús una oportunitat perquŔ en Toby i els trols es colin al despatx de l'institut del professor per buscar informaciˇ del pont de Killahead. Mentrestant, en Jim i l'Strickler s'enfronten per primera vegada.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x12 La Claire i el perill imminent [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x12 LA CLAIRE I EL PERILL IMMINENT (Claire and Present Danger)

Sinopsi:
El canviant que ha substitu´t l'Enrique empeny els goblins a buscar la venjanša contra la Claire, i en Jim ho ha de deixar tot per anar a socˇrrer-la. Finalment, la Claire descobreix la vida secreta que en Jim ha tingut durant tot aquest temps, i tambÚ sap que el seu germÓ petit ha desaparegut.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x13 La batalla dels ponts [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x13 LA BATALLA DELS PONTS (The Battle of Two Bridges)

Sinopsi:
Per rescatar en Blinky, en Jim s'ha de rendir davant d'en Bular i desblocar el pont de Killahead. Per˛, quan hi va, resulta que tot era un parany, i en Jim i els seus amics lliuren una batalla Ŕpica contra en Bular i els seus sequašos. La Claire, per la seva banda, es compromet a ajudar en Jim a rescatar l'Enrique.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x14 El retorn del cašador de trols [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x14 EL RETORN DEL CAăADOR DE TROLS (Return of the Trollhunter)

Sinopsi:
DesprÚs de la mort d'en Bular, en Jim estÓ decidit a anar a les Terres OmbrÝvoles per rescatar el germÓ de la Claire, tot i que el consell dels seus predecessors Ús que no hi vagi. Mentrestant, l'Strickler continua desaparegut, per˛ no pas fora de combat.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x15 Baixant al fang [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x15 BAIXANT AL FANG (Mudslinging)

Sinopsi:
Es prepara l'elecciˇ del Rei i la Reina de la Primavera de l'institut d'Arcadia Oaks i en Jim Ús un dels candidats a la corona. Mentrestant, continua planificant la seva coronaciˇ al mˇn de trols preparant-se per matar en Gunmar. Per la seva banda, l'Strickler torna a aparŔixer en escena amb una arma temible.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x16 Despeses d'itinerÓncia [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x16 DESPESES D'ITINER└NCIA (Roaming Fees May Apply)

Sinopsi:
En Jim vol localitzar la pedra natal d'en Gunmar, i els nostres herois no tenen mÚs remei que visitar un volcÓ que amaga perills insospitats i que Ús mÚs lluny que no es pensaven. Mentrestant, l'Strickler es protegeix de la ira del cašador de trols aprofitant-se de l'amor que en Jim sent per la seva mare.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x17 L'odissea d'en Blinky [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x17 L'ODISSEA D'EN BLINKY (Blinky's Day Out)

Sinopsi:
Arran de les desventures a la Torre d'en Gatto, en Blinky s'ha transformat en humÓ. Mentre el trol experimenta de primera mÓ els avantatges i desavantatges de ser un humÓ, en Jim descobreix l'assassÝ que l'assetja.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x18 El rei esmicolat [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x18 EL REI ESMICOLAT (The Shattered King)

Sinopsi:
En Toby busca parella pel ball de primavera de l'institut, i en Jim encara no s'ha atrevit a demanar a la Claire que hi vagi amb ell. Mentrestant, tota la colla busca la segona pedra tri˙mbrica als pantans dels quagawumps.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x19 Capbuits [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x19 CAPBUITS (Airheads)

Sinopsi:
A en Jim li encarreguen una missiˇ ben senzilla com a cašador de trols, la d'enviar un paquet. Com que estÓ enfeinat a l'institut, en Jim i la Claire decideixen fer-se cÓrrec de la tasca, per demostrar que poden fer una aportaciˇ important a l'equip. Per˛ ben aviat s'adonen que no sˇn tan competents com es pensaven.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x20 Perdent la xaveta [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x20 PERDENT LA XAVETA (Where Is My Mind?)

Sinopsi:
Unes misterioses boletes lluminoses ataquen l'institut d'Arcadia Oaks i provoquen una bogeria generalitzada entre l'alumnat i el professorat, que es queden immersos en els seus pitjors malsons. Mentrestant, l'enemistat entre en Jim i l'Angor Rot pren un tomb inesperat.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x21 Una festa monstruosa [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x21 UNA FESTA MONSTRUOSA (Party Monster)

Sinopsi:
La Claire i el seu germÓ fals, en Noeslenrique, es tornen a barallar quan el canviant li munta una festa a casa i hi convida tots els trols. Mentrestant, en Jim i en Toby busquen a la biblioteca d'en Blinky la manera de treure l'anell del dit a l'Strickler.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x22 Ha arribat l'hora [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x22 HA ARRIBAT L'HORA (It's About Time)

Sinopsi:
L'˙nica manera que tÚ en Jim de treure l'anell del dit a l'Strickler Ús aturar el temps, i tÚ l'objecte mÓgic que l'hi permetrÓ aturar-lo. Per˛ els efectes tenen una durada limitada. A mÚs, haurÓ de salvar en Blinky, que s'ha tornat a convertir en trol, i recuperar la pedra mortal abans que el temps reprengui el seu curs.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x23 Camarades [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x23 CAMARADES (Wingmen)

Sinopsi:
Al mercat dels trols hi arriben uns convidats inesperats, els membres de la tribu de trols on va nÚixer l'Aaarrrgghh, que han percebut que s'estÓ tornant de pedra i se'l volen endur a les coves per curar-lo. Per decidir si es queda o se'n va, en Jim haurÓ de disputar un partit d'un esport en quŔ matar l'adversari no va contra el reglament.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x24 Angor desencadenat [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x24 ANGOR DESENCADENAT (Angor Management)

Sinopsi:
En Jim i l'Strickler formen una alianša improbable per enfrontar-se a l'Angor Rot, que es dirigeix a casa d'en Jim decidit a matar-los. Quan estan a punt de derrotar-lo, arriba inesperadament la Barbara, i la situaciˇ canvia radicalment. Mentrestant, al Mercat dels Trols arriba un gnom de les Terres OmbrÝvoles amb una informaciˇ cabdal.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x25 Una nit per recordar [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x25 UNA NIT PER RECORDAR (A Night to Remember)

Sinopsi:
La Barbara no sobreviurÓ si no es trenca l'encanteri que la uneix a l'Strickler. La Claire i en Toby van al despatx de l'Strickler durant el Ball de Primavera de l'institut a buscar el conjur, mentre en Jim mira de convŔncer l'Strickler perquŔ colĚlabori.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 1x26 El mercat de les tenebres [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 1x26 EL MERCAT DE LES TENEBRES (Something Rotten This Way Comes)

Sinopsi:
S'acosta el combat final contra l'Angor Rot, que tindrÓ un cost emocional molt fort per en Jim. El cašador de trols sap que Ús mÚs fort amb els seus amics, per˛ al final haurÓ d'acabar la lluita ell sol, sobretot si vol derrotar en Gunmar.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 2x01 La fugida de les Terres OmbrÝvoles [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 2x01 LA FUGIDA DE LES TERRES OMBR═VOLES (Escape from the Darklands)

Sinopsi:
En Toby, la Claire i en Blinky procuren que ning˙ d'Arcadia s'adoni de l'absŔncia d'en Jim mentre busquen la manera de rescatar-lo. Mentrestant, en Jim decideix jugar-s'ho tot per mirar de rescatar l'Enrique i fugir de les Terres OmbrÝvoles.

Nom del fitxer: Trollhunters 2x02 L'aixafacranis [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 2x02 L'AIXAFACRANIS (Skullcrusher)

Sinopsi:
En Jim s'esforša per sobreviure a l'empresonament brutal a les Terres OmbrÝvoles, mentre en Blinky s'esforša per desxifrar el missatge en clau de l'amulet per salvar en Jim i l'Aaarrrgghh!!! Mentrestant, la Claire, en Toby i en Noeslenrique miren de recuperar les peces del pont de Killahead abans que es perdin per sempre.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 2x03 El gran comandant Otto [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 2x03 EL GRAN COMANDANT OTTO (Grand Theft Otto)

Sinopsi:
A en Toby li instalĚlen un aparell d'ortod˛ncia tan gros que capta la rÓdio i, de rebot, les emissions secretes de l'orde de Janus. GrÓcies a aquesta capacitat nova, s'infiltra al grup amb la Claire i en Blinky per buscar un antÝdot per l'Aaarrrgghh. Mentrestant, en Jim s'alia inesperadament amb la Nomura.

Nom del fitxer: Trollhunters 2x04 KanjigAAARRRGGHH!!! [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 2x04 KANJIGAAARRRGGHH!!! (KanjigAAARRRGGHH!!!)

Sinopsi:
En Blinky, en Toby i la Claire han fet un tracte molt perillˇs amb l'Orde de Janus per obtenir l'antÝdot que pot salvar l'Aaarrrgghh. Mentrestant, en Gunmar intenta liquidar el cašador de trols, per˛ en Jim forja una alianša inesperada amb la Nomura.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 2x05 Tornar a casa [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 2x05 TORNAR A CASA (Homecoming)

Sinopsi:
Quan en Gunmar descobreix que els amics d'en Jim sˇn a les Terres OmbrÝvoles i que el pont de Killahead Ús obert, comenša una cursa contrarellotge plena de perills per mirar de sortir abans que es tanqui el portal.

Nom del fitxer: Trollhunters 2x06 MŔu, mŔu, pam, pam [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 2x06 M╚U, M╚U, PAM, PAM (Hiss Hiss, Bang Bang)

Sinopsi:
En Jim estÓ entusiasmat d'haver tornat a la vida normal i mira d'adaptar-s'hi. Mentrestant, un trol detecta el rastre d'uns goblins que s'han escapat de les Terres OmbrÝvoles. Ara caldrÓ saber si nomÚs se n'han escapat ells, o si hi ha alg˙ mÚs que amenaša el mˇn de la superfÝcie.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 2x07 L'heroi de les mil cares [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 2x07 L'HEROI DE LES MIL CARES (Hero with a Thousand Faces)

Sinopsi:
Els pares de la Claire conviden en Jim a una barbacoa. ╔s una bona oportunitat perquŔ se'ls fiqui a la butxaca, per˛ l'amulet li fa una mala passada i comenša a crear c˛pies d'en Jim basades en trets de la seva personalitat. Aviat descobrirÓ que s'enfronta al seu pitjor enemic: ell mateix.

Nom del fitxer: Trollhunters 2x08 NomÚs cal afegir-hi aigua [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 2x08 NOM╔S CAL AFEGIR-HI AIGUA (Just Add Water)

Sinopsi:
A l'institut, als alumnes els fan fer un treball que consisteix a cuidar un paquet de farina com si fos un nadˇ. En Jim i la Claire, que fan aquest treball junts, aviat descobreixen que tindran una altra missiˇ encara mÚs difÝcil: enfrontar-se a un espant que volta pels carrers d'Arcadia Oaks.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 2x09 Els Kašabestiotes [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 2x09 EL KAăABESTIOTES (Creepslayerz)

Sinopsi:
L'Steve descobreix per casualitat que hi ha monstres rondant per Arcadia Oaks i s'alia amb l'Eli per investigar aquesta troballa sorprenent. Tot apunta que en Jim Lake hi estÓ implicat, i l'Steve i l'Eli decideixen enfrontar-s'hi per salvar la ciutat.

Nom del fitxer: Trollhunters 2x10 El club dels temeraris [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 2x10 EL CLUB DELS TEMERARIS (The Reckless Club)

Sinopsi:
Mentre augmenten les tensions al Mercat dels Trols per les sospites que en Gunmar s'hagi pogut escapar de les Terres OmbrÝvoles...

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 2x11 Deixar de ser [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 2x11 DEIXAR DE SER (Unbecoming)

Sinopsi:
Quan detenen en Jim acusat d'haver tra´t els trols, li donen l'opciˇ de tornar l'Amulet o afrontar un judici en quŔ se'l podria condemnar a mort. Per˛, abans, veurÓ com hauria estat la seva vida si no haguÚs agafat l'Amulet quan el va trobar.

Nom del fitxer: Trollhunters 2x12 Judicis i prejudicis [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 2x12 JUDICIS I PREJUDICIS (Mistrial and Error)

Sinopsi:
El tribunal encapšalat per la reina Usurna comenša el judici contra en Jim per haver deixat escapar en Gunmar de les Terres OmbrÝvoles. Els amics del cašador de trols busquen a la desesperada alguna prova que en demostri la innocŔncia, per˛ Ús massa tard.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 2x13 A la cort del rei gumm-gumm [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 2x13 A LA CORT DEL REI GUMM-GUMM (In the Hall of the Gumm-Gumm King)

Sinopsi:
GrÓcies als Ónims de la graderia, el Karasuno aconsegueix recuperar el ritme del partit. De totes maneres, els bessons Miya executen a la perfecciˇ un atac superÓpid com el del Hinata i el Kageyama que dona un avantatge clar a l'Inarizaki. El Keishin, per˛, fa sortir el Shimada, que malgrat estar molt nerviˇs, aconsegueix fer un servei directe que capgira el marcador.

Nom del fitxer: Trollhunters 3x01 La patrulla trol nocturna [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 3x01 LA PATRULLA TROL NOCTURNA (Night Patrol)

Sinopsi:
DesprÚs de perdre el Mercat dels Trols a mans de les forces d'en Gunmar, en Jim i els seus companys miren d'amagar els trols a Arcadia Oaks. Mentrestant, en Gunmar intenta provocar la Nit Eterna per poder desfermar la f˙ria del seu exŔrcit contra la humanitat.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 3x02 El mÚs buscat d'ArcÓdia [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 3x02 EL M╔S BUSCAT D'ARC└DIA (Arcadia's Most Wanted)

Sinopsi:
Arcadia viu una onada de robatoris a cases i la regidora N˙˝ez promet reforšar la presŔncia policial. El que no sap la ciutadania Ús que en tot plegat hi ha implicada una trol que ha desaparegut misteriosament. En Jim i els seus companys l'hauran de trobar abans no sigui massa tard.

Nom del fitxer: Trollhunters 3x03 CafŔ dolent [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 3x03 CAF╚ DOLENT (Bad Coffee)

Sinopsi:
L'Strickler dona a en Jim sorra sepulcral per ajudar-lo a trobar la seva essŔncia mÚs fosca i mÚs semblant al carÓcter dels trols, que li serÓ imprescindible per enfrontar-se a en Gunmar. Per˛, a l'institut, una confusiˇ entre els envasos provoca que els professors prenguin la substÓncia en comptes de cafŔ, i es tornin tots com trols.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 3x04 La meva n˛via Ús bruixa [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 3x04 LA MEVA NĎVIA ╔S UNA BRUIXA (So I'm Dating a Sorceress)

Sinopsi:
En Jim i en Toby decideixen anar a sopar amb les respectives xicotes per passar una estona agradable desprÚs de la tensiˇ que han viscut ˙ltimament. De seguida Ús evident que a la Claire li passa alguna cosa estranya, i Ús que entre els quatre amics apareix una cinquena persona en disc˛rdia, la Morgana.

Nom del fitxer: Trollhunters 3x05 L'exorcisme de la Claire N˙˝ez [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 3x05 L'EXORCISME DE LA CLAIRE N┌ĐEZ (The Exorcism of Claire Nu˝ez)

Sinopsi:
Quan en Jim descobreix que la Claire estÓ posse´da per un esperit maligne, decideix endinsar-se al perillˇs Regne OmbrÝvol per mirar de salvar-li la vida. Mentrestant, en Gunmar busca el BÓcul d'Avalon per provocar la Nit Eterna.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 3x06 Consells parentals [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 3x06 CONSELLS PARENTALS (Parental Guidance)

Sinopsi:
Quan en Jim i els seus amics estan a punt d'obtenir tots els coneixements per poder aturar en Gunmar i la Nit Eterna, els pares dels cašadors de trols, encapšalats per la Barbara, intenten obligar els seus fills a revelar-los el seu secret.

Nom del fitxer: Trollhunters 3x07 El jurament [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 3x07 EL JURAMENT (The Oath)

Sinopsi:
Els cašadors de trols han d'impedir com sigui que en Gunmar s'apoderi del BÓcul d'Avalon, i en Jim ha de destruir l'amulet per accedir a la tomba de MerlÝ per fer realitat la visiˇ que ha tingut la Claire.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 3x08 Per la gl˛ria de MerlÝ [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 3x08 PER LA GLĎRIA DE MERL═ (For the Glory of Merlin)

Sinopsi:
Atrapats en una cova que es va inundant d'aigua, els cašadors de trols descobreixen un aliat sorprenent: MerlÝ. Mentre en Jim i els seus amics miren d'escapar del perill imminent, els seus pares s'han d'esforšar per mantenir en secret el mˇn dels trols.

Nom del fitxer: Trollhunters 3x09 En bones mans [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 3x09 EN BONES MANS (In Good Hands)

Sinopsi:
MerlÝ envia en Jim i els seus amics a buscar un seguit d'objectes per aturar en Gunmar, per˛ el director de l'institut encarrega a en Jim que porti dos alumnes d'intercanvi molt estranys a fer un tomb per la ciutat.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 3x10 Una casa dividida [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 3x10 LA CASA DIVIDIDA (A House Divided)

Sinopsi:
En Gunmar obliga l'Strickler a iniciar el compte enrere cap a la Nit Eterna. Mentrestant, en Jim s'encara a MerlÝ, que li explica per quŔ el va triar l'amulet i el posa davant de la decisiˇ mÚs difÝcil de la seva vida.

Nom del fitxer: Trollhunters 3x11 Cašadors de Jim [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 3x11 CAăADORS DE JIM (Jimhunters)

Sinopsi:
En Jim ha pres l'elixir d'en MerlÝ i s'ha convertit en mig trol, i ara haurÓ d'adaptar-se a la nova situaciˇ, mentre la Morgana es disposa a provocar la Nit Eterna.

PÓgina de descarrega
Nom del fitxer: Trollhunters 3x12 No hi ha nit eterna pels cavallers, 1a part [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 3x12 NO HI HA NIT ETERNA PELS CAVALLERS, 1a PART (The Eternal Knight)

Sinopsi:
A mesura que la Nit Eterna comenša a deixar la ciutat d'Arcadia a la penombra, el cašador de trols lluita contra la invasiˇ d'en Gunmar i en MerlÝ va al Mercat dels Trols per intentar aturar la Morgana.

Nom del fitxer: Trollhunters 3x13 No hi ha nit eterna pels cavallers, 2a part [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

TROLLHUNTERS: CONTES D'ARC└DIA 3x13 NO HI HA NIT ETERNA PELS CAVALLERS, 2a PART (The Eternal Knight)

Sinopsi:
En Jim i els altres cašadors de trols lluiten a mort contra en Gunmar i la Morgana. El desenllaš de la batalla Ús incert, i pot marcar per sempre el futur dels humans i dels trols.

PÓgina de descarrega