[Teatre] Una nit d'òpera - La Cubana (2002)

Nom del fitxer: Teatre - Una nit d'òpera - La Cubana (2002) [WEB-Rip català per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 1,9 GB

[Pel·lícula]
Vàlid: Sí [AVI]
Duració: 02:05:35
Pel·lícula completa: Sí

[Vídeo]
Resolució: 720x540
Còdec: XviD MPEG-4 codec
MPS : 25,00
BitRate: 2000 Kbps

[Àudio]
Còdec: MPEG 1 or 2 Audio Layer 3 (MP3)
Nombre de canals : 2
Velocitat de mostra: 48000 Hz
BitRate: 192 Kbps

UNA NIT D'ÒPERA (Teatre)

Autor: Jordi Milán
Direcció: Jordi Milán

Repartiment: Jaume Baucis, Xavier Tena, David Ramírez, Neus Sanz, Esther Soto, Meritxell Huertas, Olga Fibla, Mònica Pérez, Ota Vallès, David Fernández, Toni Torres, Domingo Calvo, Carles Díaz, Xavier Siles

L'obra es basa en una peça musical, "Aida", vista des d'un angle molt diferent. El públic és "enganyat" i se'l col·loca a la part posterior del teatre. D'aquesta manera, els espectadors no només aprendran què és l'òpera, sinó que també podran veure com s'utilitzen trucs teatrals, com s'apugen i s'abaixen els decorats o com es donen els últims retocs al vestuari, la perruqueria i el maquillatge. És com si el públic veiés l'obra per un forat.

El fet d'impedir al públic que entrés per la porta principal del Teatre Tívoli va provocar més d'una enrabiada. Així, l'espectacle comença abans d'asseure's. Els porters ficticis expliquen als assistents que, per la porta principal, només hi poden entrar els que portin entrades vermelles, les més cares; però, en realitat, tot el públic és conduït a la part posterior de l'escenari, des d'on assistiran a una funció insòlita i diferent.

La idea d'"Una nit d'òpera" va sorgir quan molta gent que assistia a veure l'anterior obra de La Cubana, "Cegada de amor", demanava de veure l'espectacle per darrere. De fet, al llarg dels cinc anys que va durar aquesta representació, gairebé sempre hi va haver una filera de cadires amb públic que mirava tot el que passava darrere de l'escenari.

Més informació

Pàgina de descarrega