[Sèrie] Comissari Dupin

Per acció disciplinària, el cap de policia Georges Dupin és traslladat de París a Concarneau, a la Bretanya. Les seves investigacions ens fan visitar els paisatges més bonics de la Bretanya, que un ciutadà malhumorat aprendrà a apreciar.

Producció: Filmpool Fiction. (Alemanya)
Direcció: Diversos
Guió: Diversos
Durada: 90 minuts

Intèrprets: Pasquale Aleardi (Georges Dupin), Jan Georg Schütte (Inspector Thierry Kadeg), Annika Blendl (Nolwenn), Ludwig Blochberger (Riwal), Christina Hecke (Claire Lannoy), Heinrich Giskes (Dr. Garreg)

[Vídeo]
Resolució: 1280x720
Còdec: MPEG4 ISO advanced
MPS : 25,00
BitRate: 2000 Kbps

[Àudio]
Còdec: (Dolby(TM)) AC3
Nombre de canals : 2
Velocitat de mostra: 48000 Hz
BitRate: 192 Kbps

Més informació

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Comissari Dupin 1x01 Relacions bretones (2014) [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 1,34 GB

COMISSARI DUPIN 1x01 RELACIONS BRETONES (Bretonische Verhältnisse)

Sinopsi:
Georges Dupin, un comissari de policia de París, de caràcter inconformista, és traslladat a la Bretanya. El seu primer cas serà l'assassinat del patriarca de la respectable família hotelera Penec, que compta entre els seus membres, amb un diputat al parlament.

Malgrat que ningú confia en el foraster que ha arribat des de la capital, Dupin i els seus pintorescos assistents descobriran l'existència d'una pintura desconeguda de Gauguin -que la primera víctima havia promès al museu d'Orsay- i, alhora, del paper que han jugat en els assassinats dues falsificacions del mateix quadre.

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Comissari Dupin 1x02 Onades bretones (2014) [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 1,35 GB

COMISSARI DUPIN 1x02 ONADES BRETONES (Bretonische Brandung)

Sinopsi:
A deu milles marines de Concarneau, a la platja de la pintoresca illa de Saint Nicolas, hi apareixen tres cadàvers, els d'en Lucas Lefort, el propietari de l'escola de vela de l'illa; el de Yannug Konan, un empresari de la construcció amb fama d'estafador i el del ric vividor, Grégoire Pajot. Quan Dupin descobreix que els tres homes, després d'una vetllada ben regada amb vi al restaurant de l'illa, van sortir a navegar malgrat els avisos de tempesta, està temptat de tancar el cas i considerar-lo un tràgic accident. Però l'informe del forense constata que les víctimes, a més d'alcohol, tenien un elevat nivell de tranquil·litzants a la sang. La hipòtesi de l'accident, per tant, no sé sosté: es tracta d'un triple assassinat.

Pàgina de descarrega
Nom del fitxer: Comissari Dupin 1x03 Or bretó (2015) [WEB-Rip 720p catala per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 1,35 GB

COMISSARI DUPIN 1x03 OR BRETÓ (Bretonisches Gold)

Sinopsi:
Un vespre, quan tot just està plegant de la feina, el comissari Dupin rep, per sorpresa, una trucada d'una periodista amb qui té una bona amistat. La Lilou Bréval sembla nerviosa i li demana que es trobin immediatament en unes salines d'un racó apartat de la Bretanya. La trobada, però, no es produeix, perquè la Lilou desapareix sense deixar rastre, i Dupin s'escapa per ben poc d'una pluja de trets.

Tot apunta que la periodista estava a punt de destapar tota una trama de negocis foscos de la poderosa indústria de la sal. Tot i que la zona no correspon a la jurisdicció de Dupin, el comissari està decidit a ocupar-se de la investigació. De fet, s'arrisca a ficar-se en un munt de problemes i, fins i tot, a acabar detingut, però per a Dupin, la desaparició de la Lilou és molt més que un altre cas: es tracta d'una qüestió del tot personal.

Pàgina de descarrega