El gust de la mort

Hola!
M'he baixat la peli "El gust de la mort" d'Andrea Traina i sembla que està tallada abans que realment s'hagi acabat. Algú la té sencera?

Gràcies!
Hola,

He mogut el fil.

Amb respecte al teu comentari, el telefilm acaba com comença (a la cuina), però tens raó el tall és exagerat, personalment recordo que ho vaig trobar estrany i el seu dia no vaig saber trobar tampoc la durada, dons IMDB compta aquesta i el so de la mort com a mini sèrie, però al veure el teu comentari... investigant una (mica) més

http://es.tv.yahoo.com/programacion/tv3/2013-12-01/01-05/

01:05???02:35: Pel·lícula: El so de la mort

El Renzo és un pianista pràcticament cec. La seva filla, la Clàudia, és una conflictiva adolescent que és expulsada de tots els reformatoris i que viu amb ell. Un dia, la noia presencia l'assassinat de la Bianca a mans de l'Àngelo, el seu veí. L'Àngelo descobreix que la Clàudia s'ha assabentat de tot i a partir d'aquí tot es precipitarà. La idea inicial d'Andrea Traina (''Apnea''), director del telefilm, era fer cinc propostes que aprofundissin, de manera una mica macabra i en clau de thriller, en els cinc sentits del cos humà: el gust, l'olfacte, l'oïda, la vista i el tacte. De fet, volia ambientar cada episodi en una època diferent, però que tots tinguessin en comú, a part d'unir els sentits i la mort, que estiguessin filmats dins el mateix espai. No obstant això, problemes de producció van fer que només acabessin sortint a la llum les dues primeres entregues: ''El gust de la mort'' i ''El so de la mort'', protagonitzats per actors de la talla d'Àlex Brendemühl (''Insensibles''), Jordi Boixaderas (''Poble Nou''), Aida Folch (''El embrujo de Shanghai''). Com a curiositat, tot i rodar-se entre 2006 i 2007, a Espanya no van arribar fins bastant més tard, per causes legals.

http://www.programacion-tv.es/canal/tv3/program/21164070-4637#!

00:58
Pel·lícula: El gust de la mort
Categoría : Cine Duración : 1h26min

La marquen amb 96 minuts i el vídeo en té amb prou feines 74 així que és seguríssim que manca el final, malauradament, a totsrucs i a Mecanoscrit jo no la ha sabut trobar, la reposaré en les pendents i retiro el muntatge, disculpeu l'inconvenient!!!