[DIRECTE] PINK MARTINI. DISCOVER THE WORLD - Live In Concert

PINK MARTINI. DISCOVER THE WORLD - Live In Concert
RIP Ritmes Concert C33 el 21 de gener de 2010


Heinz Records 2009 (DVD)

01. Let?s Never Stop Falling in Love
02. Anna
03. Gardens of Sampson & Beasley
04. The Flying Squirrel
05. Hey Eugene
06. Dosvedanya Mio Bombino
07. Cante e Dance
08. Tempo Perdido
09. Una Notte a Napoli
10. Clementine
11. Kikuchiyo to Mohshimasu
12. ¿Donde Estas Yolanda?
13. Hang On Little Tomato
14. Malagueña
15. Dansez-vous
16. Amado Mio
17. Brazil

El combo musical nord-americà Pink Martini, s'ha convertit en una de les propostes musicals més personals i inclassificables de la música popular contemporànea, des que va ser fundada pel pianista i compositor Thomas Lauderdale el 1994 a Portland, Oregon.

Ningú com ells tracta la música dels anys 40 i 50 recuperant-la per a situar-la en el nostre temps amb un sentit tant contemponani com respectuós. El seu repertori està format per grans temes del cinema clàssic de la música afrocubana, brasilera i europea, interpretats de manera elegant i amb un caràcter obertament viatger i cosmopolita.
"Discover the World" és la més recent gira de concerts de la banda, basada en el seu treball amb el mateix nom. L'enregistrament del directe al 2008, es va fer a l'auditori "Arlene Schnitzer Concert Hall" de Portland, ciutat d'origen del grup que, com és normal, manté un lligam especial amb aquest fill musical de qualitat.

L'últim disc dels Pink Martini és "Splendor In The Grass" del 2009 i comencen la nova Gira el 4 de Març del 2010 a Hawaii (Castle Theatre, Maui Arts and Cultural Center), per aquells que s'ho puguin permetre i en tinguin ganes.

Més informació

Pàgina de descarrega