L'arbre de la vida - Edward Dmytryk - 1958  Top

 • File Name : L'arbre de la vida - Edward Dmytryk - 1958 [RIP TDT 33 per a rucatala.org] Per Teucre.avi
  Mida del fitxer: 1,57 Gb.

  [Pel·lícula]
  Vàlid: Sí [AVI]
  Duració: 02:39:24
  Pel·lícula completa: Sí

  [Vídeo]
  Resolució: 608x256
  Còdec: XviD MPEG-4 codec
  MPS : 25,00
  BitRate: 1283 Kbps
  Factor de qualitat: 0,34 b/px

  [Àudio]
  Còdec: MPEG 1 or 2 Audio Layer 3 (MP3)
  Nombre de canals : 2
  Velocitat de mostra: 48000 Hz
  BitRate: 128 Kbps

  L'ARBRE DE LA VIDA (Raintree County) (+13)

  Producció: David Lewis per a MGM, 1958
  Direcció: Edward Dmytryk
  Durada: 166 minuts
  Guió: Millard Kaufman, basat en la novel·la de Rosa Lockridge Jr.
  Fotografia: Robert Surtees (Technicolor)
  Música: Johnny Green
  Intèrprets: Montgomery Clift (John Wickiff Shawnessy), Elizabeth Taylor (Susanna Drake), Eva Marie Saint (Nell Gaither), Lee Marvin (Orville "Flash" Perkins), Rod Taylor (Garwood B. Jones), Agnes Moorehead (Ellen Shawnessy), Nigel Patrick (professor Jerusalem Webster)

  A Raintree County, Indiana, el 1892, John Wickliff es gradua a l'Escola Superior. John és un somniador, i la seva vida estarà marcada per la recerca del llegendari "Arbre de la vida", que, segons es diu, proporciona la felicitat, l'amor i els secrets de la vida. Des de petit, John ha estat promès amb Nell Gaither, però un dia se sent atret per una encantadora noia del sud, Susanna Drake, amb qui es casa. John descobreix que la mare de Susanna es va tornar boja després del naixement de la seva filla i que, el pare va tenir com a amant Henrietta, la criada negra. Susanna es va assabentar d'aquestes relacions i va enviar una nota anònima a la seva mare en què li explicava la veritat. La mare va reaccionar calant foc a la casa, i en l'incendi van morir ella, el marit i l'amant d'ell. Des de llavors, Susanna ha tingut un fort complex de culpabilitat, que cada cop l'ha desequilibrat més. Susanna i John tenen un fill. Poc després esclata la Guerra de Secessió. Susanna perd totalment la raó i fuig amb el seu fill cap al sud. John s'allista a l'exèrcit amb l'esperança de retrobar-los.

  La Metro tenia la intenció de fer un film que fos el successor d'"Allò que el vent s'endugué". "L'arbre de la vida" va ser el primer film rodat amb el nou sistema de pantalla ampla "Camara 65"; va disposar d'un pressupost de 6 milions de dòlars, que només es van recuperar en l'explotació americana. Els incidents del rodatge van ser un bon reclam per atreure el públic. Des d'una Liz Taylor que el va començar com a senyora de Michael Wilding i el va acabar com a imminent senyora de Michael Todd fins al famós accident de cotxe que va tenir Montgomery Clift i que va aturar el rodatge durant 6 setmanes. Els espectadors jugaven a endevinar per la cara de Monty quines escenes havien estat rodades abans i després de l'accident.

  Més informació

  http://i48.tinypic.com/33uvrqx.jpg

  Pàgina de descarrega
 • puput
 • i
 • 38 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

ProgramacióAltres webs d'enllaços


Altres WEBs