Sense tu - Raimon Masllorens - 2006  Top

 • File Name : Sense tu - Raimon Masllorens - 2006 [RIP TDT 33 Català per a rucatala.org] Per Teucre.avi
  Mida del fitxer: 896 Mb.

  [Pel·lícula]
  Vàlid: Sí [AVI]
  Duració: 01:30:33
  Pel·lícula completa: Sí

  [Vídeo]
  Resolució: 640x336
  Còdec: XviD MPEG-4 codec
  MPS : 25,00
  BitRate: 1255 Kbps
  Factor de qualitat: 0,24 b/px

  [Àudio]
  Còdec: MPEG 1 or 2 Audio Layer 3 (MP3)
  Nombre de canals : 2
  Velocitat de mostra: 48000 Hz
  BitRate: 128 Kbps

  SENSE TU (SIN TÍ)

  Producció: La Productora SA, Bausan Films i TVC 2006
  Direcció: Raimon Masllorens
  90 minuts
  Guió: Alicia Luna i Pau Garsaball
  Fotografia: Mimmo Pizzigallo
  Música: Jordi Nogueras
  Intèrprets: Ana Fernández ( Lucía), Pep Munné (Toni), Carolina Pfaffenbauer (Laura), Quim Gutiérrez (Casimiro), Clara Segura (Rosa) i Josep Julien (Lluís)

  La Lucía té una vida normal, una família com tantes altres i un marit que està més per la feina que per ella. El dia que té un accident a la dutxa, la vida li dóna gir radical. La Lucia es queda cega i ni ella ni la seva família són capaços d'afrontar la nova situació. Ja no pot pintar com ho feia abans, té por a tot i tant el seu marit com la seva filla sembla que s'avergonyeixin de la seva discapacitat. Deprimida, la Lucía entra en una clínica de rehabilitació on coneix a Laura, la seva monitora, que l'ajuda a entendre el seu nou estat i que li desperta els sentits per percebre el món sense necessitat d'un parell d'ulls. Malgrat la poca predisposició de la Lucía, acaba entenent que ha de ser positiva per sobreviure: o es mata o tira endavant. I opta per aprendre a viure sent cega. De la mà de la Lucía aprèn a "crear" tal i com abans ho feia amb la pintura però ara treballant amb materials que pot palpar, amb els que pot contruir mòbils i petites obres d'art. Al mateix centre coneix a Casimiro, un noi que està perdent la visió i que està perdut entre el que ell vol i el que volen els altres.
  Recuperada, la nova Lucía torna a casa. Sembla que tots fan un esforç per ajudarla i l'actitud de la Lucía és molt positiva. Se'n surt de pràcticament tot. Però el seu marit, el Toni, no s'acostuma a la situació. Després del suicidi del Casimiro i del fracàs del seu matrimoni, la Lucía decideix tirar endavant tota sola: se separa i munta el seu propi taller de mòbils, amb el suport dels seus fills i de la Laura, que ha esdevingut molt més que una amiga.

  Més informació

  http://i47.tinypic.com/2llikiv.jpg

  Pàgina de descarrega
 • 36 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

ProgramacióAltres webs d'enllaços


Altres WEBs