Duran i Lleida troba que Rajoy cobra poc  Top

 • Duran i Lleida troba que Rajoy cobra poc

  Diu que els sous dels polítics són insuficients i defensa el president espanyol com 'una persona honesta'

  El portaveu de CiU al congrés espanyol, Josep Antoni Duran i Lleida, ha tornat a defensar avui Mariano Rajoy, com ja va fer-ho fa uns quants dies, i l'ha definit com 'una persona honesta', tot i els suposats vincles amb el cas de corrupció de la doble comptabilitat del PP. Alhora, però, ha considerat que les explicacions que el PP havia donat fins ara eren insuficients. Ho ha dit en declaracions als periodistes després d'una conferència amb Xavier Trias, convocada a Madrid pel Fòrum Nova Economia.

  Quan li han preguntat per si trobava que Rajoy, que cobra 75.000 euros bruts anuals, cobra bé, Duran ha dit que no, que hauria d'estar més ben retribuït, i ha afegit que els sous dels polítics són insuficients. Considera que la societat espanyola no està disposada a acceptar aquest debat. La pregunta s'ha plantejat arran de la publicació avui novament dels sous que cobren alguns batlles, el més alt dels quals és el que cobra Xavier Trias, amb 110.000 euros anuals.

  El mes de setembre passat, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert (UDC), ja va fer unes declaracions sobre aquest tema força polèmiques. Va dir: 'l'any 2003 jo cobrava 3.000 euros com a diputada. Actualment, un diputat ras també cobra 3.000 euros, i han passat vuit anys. Quan es parla d?abaixar el sou als polítics? Si els abaixem més, ja no sé com anirem.'

  Contra 'el pimpampum'

  D'altra banda, Duran troba que 'seria un disbarat' avançar les eleccions espanyoles o prendre qualsevol altra mesura que no tingués en compte que el PP, 'agradi o no', té majoria absoluta al congrés i el senat espanyol.

  'Hi ha dues vies', ha dit en referència a la investigació de la presumpta trama de corrupció, 'afegir-se al 'pimpampum' o bé intentar entre tots, i el PP de manera particular, de prendre decisions que puguin desterrar això que avui és una xacra i que fa que la política estigui malalta'.

  http://www.vila…cobra-poc.html

  P.D.

  Sr Duran!!!!! (I ja posats Sra Núria de Gispert!!!!! icon_biggrin ) El problema no és que cobrin molt o poc... el problema és que hi ha la sensació generalitzada que cobrin el que cobrin... els polítics NO s'ho guanyen i aquests és el seu problema (que tampoc veig que suin gaire per solucinar-ho) i a l'hora també és el nostre problema (que els triem quant ens deixen vostes). No veurem mai escandos de corrupció política en anys de campanya electoral si no son per destruir a l'adversari!!!

  Per cert:

  El president de la generalitat, Artur Mas 122.426 euros (2012)

  La Sra Merkel cobra 16240 euros bruts mensuals (uns 194880 euros anuals)

  http://www.elpl…s-autonomicos/
 • 33 visitants

Aquesta llista està feta a partir dels usuaris actius durant els darrers 20 minuts.

ProgramacióAltres webs d'enllaços


Altres WEBs