[Sèrie] Merlí: Sapere Aude (T 01 P)

Comença una nova etapa a la vida de Pol Rubio, el personatge més conegut dels que ha interpretat Carlos Cuevas Sisó, i protagonista indiscutible de "Merlí, sapere aude". L'spin-off de "Merlí", que s'emetrà aviat per TV3, ens descobreix el seu primer any de Filosofia a la universitat, on troba nous amics i nous amors. També continuarà interrogant-se sobre la sexualitat i la vida, sempre a través del prisma de la filosofia.

Deixem enrere, doncs, les tres temporades de "Merlí", amb la mort del seu referent, Merlí Bergeron (Francesc Orella), per trobar-nos amb un Pol Rubio que ha après a coneixe's millor i s'acceptar-se cada cop més, en un món en què els conflictes creixen. La nova sèrie de TV3, creada també per Héctor Lozano i produïda per VerandaTV, segueix l'univers de "Merlí" , ara, però, de forma més adulta i reflexiva.

MERLÍ: SAPERE AUDE

Idioma versió original: català
Producció: Distribuïda per Movistar+. Veranda TV, Movistar+, 2019
Direcció: Menna Fité
Guió: Héctor Lozano (creador), Alfonso Díaz
Durada: 50 minuts
Fotografia: Joan Benet
Música: Xavier Capellas

Intèrprets: Carlos Cuevas, Boris Ruiz, David Solans, María Pujalte, Pablo Capuz, Azul Fernández, Pere Vallribera, Claudia Vega, Assun Planas, Gloria Ramos, Eva Martín, Carlos Indriago, Lesley Grant, Silvia Marsó, Ana María Barbany

Més informació
Nom del fitxer: Merlí. Sapere Aude 1x01 Sapere Aude [TDT-Rip TV3 720p català per a rucatala.org] per Borinot.mkv

Mida del fitxer: 756 MB

[Pel·lícula]
Vàlid: Sí [Matroska]
Duració: 00:48:11
Pel·lícula completa: Sí

[Vídeo]
Resolució: 1280x640
Còdec: MPEG4 ISO advanced
MPS : 25,00
BitRate: 2000 Kbps

[Àudio]
Còdec: (Dolby(TM)) AC3
Nombre de canals : 2
Velocitat de mostra: 48000 Hz
BitRate: 192 Kbps

MERLÍ: SAPERE AUDE 1x01 SAPERE AUDE

El Pol comença la carrera de filosofia. Vol ser el nou Merlí. En Bruno segueix penjat d'ell i ha començat Història. El Pol coneix als nou companys de facultat: Oti, Biel, Minerva i Rai. Amb en Rai xoca el primer dia, però hi ha alguna cosa del noi que l'atrau. També coneix a la Maria Bolaño, una professora irreverent i especial que està destinada a marcar-li la vida.

Pàgina de descarrega